CHP’den gazeteciye altın jesti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa İl Başkanlığı, Kurban Bayramı öncesi parti binasında düzenlediği bayramlaşma töreninde, geçtiğimiz günlerde baba olan bir gazeteciye jest yaparak altın hediye etti.CHP Manisa İl Başkanlığı Kurban Bayramı...

Google Haberlere Abone ol
CHP’den gazeteciye altın jesti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa İl Başkanlığı, Kurban Bayramı öncesi parti binasında düzenlediği bayramlaşma töreninde, geçtiğimiz günlerde baba olan bir gazeteciye jest yaparak altın hediye etti.

CHP Manisa İl Başkanlığı Kurban Bayramı öncesi parti binasında bayramlaşma töreni düzenledi. Bayramlaşma töreninde CHP Manisa İl Başkanı Halil Tokul, partililerle bayramlaşarak kısa bir konuşma yaptı. Tokul, "Bugünden başlayarak önümüzdeki tüm bayramların; özgürlüklerin, demokrasinin kesintisiz sonuna kadar kullanılabileceği bir ülke yaratmak gibi bir mücadelemiz var. Bu mücadelede emeği geçen tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Kurban Bayramınızı ve tüm Manisalıların bayramını kutluyorum" dedi.

Tokul konuşmasının ardından basın mensuplarına bir jesti olduğunu söyleyerek geçtiğimiz günlerde baba olan Yeni Asır ve Yeni Manisa muhabiri Cüneyt Hasçelik’i yanına çağırdı. Hasçelik’i tebrik eden Tokul, "Gece gündüz haber peşinde koşan, kazancını bu yolda sağlayan ve ailesine bakan Cüneyt kardeşimiz kısa bir süre önce bir çocuğu oldu. Ailelerin görevi Atatürk’ün de dediği gibi fikri hür, vicdanı hür bireyler yetiştirmek. Özgürlüklerin olduğu demokrasinin olduğu yaşanacak bir ülke yaratmak da biz siyasetçilerin görevi. Bu anlamda biz hizmetlerimize devam ediyoruz. Cüneyt kardeşimiz de Atatürkçü, ülkesini ve milletini seven yeni bir birey kazandırdı" diye konuştu. Tokul daha sonra Hasçelik’e altın hediye etti. CHP Kadın Kolları Başkanı Zühre Karabulut ise Hasçelik’in çocuğu için bebek kıyafeti hediye etti.

Yorumlar