CHP'liler ODTÜ'deki yurt inşaatını durdurmak için harekete geçti

Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından öğrenciler için ODTÜ bahçesinde yapılmak istenen yurt, bazı marjinal gruplar ve CHP tarafından engellenmek isteniyor. Marjinal öğrencilere destek vermek isteyen CHP'li Çankaya Belediyesi, ODTÜ bahçesine girerek inşaatı mühürlemek istedi. Rektörlük buna izin vermeyince belediye yetkilileri, dokunulmazlığından faydalanmak için CHP'li bir milletvekilinin aracına binerek okulun bahçesine girdi.

Google Haberlere Abone ol
CHP'liler ODTÜ'deki yurt inşaatını durdurmak için harekete geçti

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) tarafından öğrenciler için ODTÜ bahçesinde yapılmak istenen yurt engellemelerle karşı karşıya kalmış durumda. 

ODTÜ bahçesinde ağaç kesildiği bahanesiyle yurdun yapımına karşı çıkan bazı marjinal gruplar ve CHP'li yetkililer harekete geçmiş durumda.

Marjinal öğrencilere destek vermek isteyen CHP'li Çankaya Belediyesi, ODTÜ bahçesine girerek inşaatı mühürlemek istedi.

Rektörlük buna izin vermeyince belediye yetkilileri, dokunulmazlığından faydalanmak için CHP Ankara Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gamze Taşcıer'in makam aracına binerek okulun bahçesine girdi.

Polisin ilk başlarda kurduğu bariyerlerden geçirmediği CHP'li Milletvekili Taşçıer, ortalığı ayarağa kaldırarak, aracının dokunulmazlığının bulunduğunu, kesinlikle içeri gireceğini, aracındaki kişilere de hiçbir şekilde dokunulamayacağını söyledi.

Yorumlar