CHP'li vekilin Demirtaş hayranlığı

Eski Ergenekon sanığı CHP Milletvekili Tuncay Özkan, HDP Eş Başkanı Demirtaş'ı cezaevinde ziyaret ettikten sonra ilginç ifadeler kullandı. Özkan, "Müthiş düşünceleri" var dediği Demirtaş'ın ilk duruşmada söyleceklerinin de çok önemli olduğunu ileri sürdü.

Google Haberlere Abone ol
CHP'li vekilin Demirtaş hayranlığı

Sonhaberler | Haber Merkezi

Ergenekon davalarının milletvekili sanıklarından Tuncay Özkan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş hakkında ilginç ifadeler kullandı. Neredeyse Demirtaş'a hayran kaldığı anlaşılan Ökan, "Müthiş düşünceleri var" ifadelerini kullandı. 

Terör örgütü üyeliği, yöneticiliği gibi suçalamalarla cezavinde tutuklu bulunan HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş'ı ziyaret eden CHP Milletvekili Tuncay Özkan, "Müthiş düşünceleri var. İlk duruşmadan itibaren söyleyecekleri çok önemli" dedi. 

CHP Milletvekili Tuncay Özkan, cuma günü, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ı tutuklu olduğu Edirne F Tipi Cezaevi’nde ziyaret etti. Demirtaş’la görüşmesine ilişkin düşüncelerini Twitter hesabından paylaşan Özkan, “Adalet,özgürlük,barış için müthiş düşünceleri var. İlk duruşmasından itibaren söyleyecekleri çok önemli” şeklinde konuştu. 

Yorumlar

cemal özkan sende aynı soyun tekisin pislik herif