CHP'li başkandan belediye çalışanlara tehdit

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan hamile kadınların işten atıldığı basına yansıdıktan sonra CHP’li Başkan Özlem Çerçioğlu paniğe kapıldı. Bu kez de kadınlara “Konuşursanız sizi ve yakınlarınızı da işten atarım” diye tehdit yağdırdı.

Google Haberlere Abone ol
CHP'li başkandan belediye çalışanlara tehdit

CHP'li Aydın Büyükşehir Belediyesi, skandala imza attı. Başkan Özlem Çerçioğlu, kadın personeli, "Hamile kalırsanız işten atarım" diye uyardı. Çerçioğlu, iki kişiyi görevlendirip gebe operasyonu başlattı. Vural Tüzen ve Mefkure Karabıyık'tan oluşan "hamile timi" tarafından belirlenen 6 kadın işten atıldı. TAKVİM skandalı yazdı.

MESAJLA KORKUTUYOR

Panikleyen Çerçioğlu ise bu kez Karabıyık aracılığıyla kadınlara mesaj gönderip korkutmaya başladı. Personele zorla Facebook'tan "İşten çıkartılmadık" şeklinde yorum yaptırıldı. Buna uymayan kadınların ise işten atılacağı vurgulandı. Çerçioğlu ayrıca yalan röportajlar yaptırıp "Baskı yok" haberleri yaptırdı. Mağdurlar sessiz kalmadı. Yaşadıkları tehdidi sosyal medya aracılığıyla birbirleriyle paylaştı..

HEPSi BiLiYOR TÜRKAN ABLA

İşten atılan kadınlardan biri de Pilates Eğitmeni Seher Yaşat'tı. Daha önce Aydın merkezden Germencik'e sürülen Yaşat ile Türkan Öztaş Öztürk arasındaki sosyal medya yazışmaları ortaya çıktı: Öztürk: Mefkure Karabıyık hamile kalınmayacak diye defalarca uyarıda bulunuyordu. Şimdi "yorum yapın" diye talimat verdi. Yaşat: Türkan ablacım hepsi biliyor hepsi. Hele benim durumu bilmeyen yok. Vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum..

İŞTE MAĞDURLARDAN GELEN MESAJLAR:

Yorumlar