CHP'li Eren Erdem'den 'takkeli fotoğraflar'la ilgili açıklama

CHP'li Eren Erdem, başında takkesiyle abdest alırken çekilen fotoğraflarının sosyal medyada paylaşılması üzerine açıklama yaptı. Erdem, fotoğrafların kendisine ait olduğunu kabul ederek, "Namaz kılmak suç mu?" diye sordu. Fotoğrafları sosyal medya üzerinden paylaşanlar ise Eren Erdem'in FETÖ okullarında eğitim gördüğünü ileri sürmüştü.

Google Haberlere Abone ol
CHP'li Eren Erdem'den 'takkeli fotoğraflar'la ilgili açıklama

Sonhaberler | Haber Merkezi 

Kamuoyunda sol görüşlü olduğu ve sol terör örgütlerle bağlantı iddiaları nedeniyle çıkan tartışmalardan bilinen CHP Milletvekili Eren Erdem'in takkeli abdest alırken çekilen fotoğrafları gündeme damgasını vurdu. Twitter üzerinden dün paylaşılan resimlerde Eren Erdem 15-18 yaşlarında 4 gençle birlikte abdest alırken görünüyor. Erdem'in başında ise takke bulunuyor. 

Görüntüleri internette paylaşanlar Erdem'ni FETÖ okullarında okuduğunu, örgüt evlerinde kaldığını ileri sürmüştü. 

Erdem konuyla ilgili yaptığı açıklamada resimlerin kendisine ait olduğunu doğruladı. 

Erdem, namaz kılmanın suç olmadığını, resimlerin ise bir Kadir Gecesi'nde Sultanahmet Camii'nin abdesthanesinde çekildiğini söyledi. 

AVUKATINDAN AÇIKLAMA

Eren Erdem'in avukatı Fidel Okan da sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şunları söyledi: 

Biraz önce Eren Erdem aradı. İktidar medyası/Aktrollerin kendisine ait eski fotoğrafları yayınlayıp iftirada çığır açtıklarını anlattı. Kadir Gecesi, Kemal Hasoğlu Lisesinden, Erdoğan Ayan, Harun Selim Orman ve Melih isimli arkadaşlarıyla Sultanahmet'te namaz kıldıklarını. Lise yıllarında, Kadir Gecesi Sultanahmet'te namaz kıldığı arkadaşlarıyla çekildiği fotoğrafların FETÖcülüğüne delil olarak sunulduğunu, Bununla yetinmediklerini Ali İsmail Korkmaz'ın fotoğrafının olduğu  tişörtü, montajla Fethullah Gülen olarak değiştirip yayınladıklarını, Fotoğrafta görülen arkadaşlarının hiçbirinin FETÖ ile ilgisi olmadığı gibi birinin ülkü ocağı başkanı olduğunu, Sultanahmet'te namaz kılan arkadaşlarını ve kendisini fotoğraftan yola çıkarak FETÖcü ilan edenlere karşı yasal işlem yapacağını söyledi!

Bilinmelidir ki, bir vekile zarar vermek için masum insanları lekelemekten dahi çekinmeyen bu kişiler en başta insanları dinden soğutuyor. Ancak gerizekalıların inanacağı iftiralar atan bu kişiler, etkilemeye çalıştıkları kitlenin gerizekalı olduğunu düşünüyor!
 

Yorumlar