CHP'li belediyeler çalışıyor: Benzemeyen Menderes heykeli

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, kendisinin yaptığı merhum başbakanlardan Adnan Menderes'in balmumu heykelini Aydın'a hediye etti.

Google Haberlere Abone ol
CHP'li belediyeler çalışıyor: Benzemeyen Menderes heykeli

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Koçarlı ilçesindeki Çakırbeyli Mahallesi'ni ziyaret etti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in Aydın'ı ziyaret ettiği belirtildi.

Büyükerşen, aynı zamanda yanında birde hediye getirdi.

Büyükerşen tarafından yapılan merhum başbakanlardan Adnan Menderes'in balmumu heykeli, Merhum Adnan Menderes Anı Köşesi ve Çok Amaçlı Salonu'na konuldu.

Özlem Çerçioğlu ve Yılmaz Büyükerşen, daha sonra burada mahalle sakinleriyle bir süre sohbet etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Çerçioğlu, Büyükerşen'i misafir etmekten dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Büyükerşen de Çerçioğlu'na başarılarının devamını diledi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Sosyal medya hesabı üzerinden Büyükerşen'in ziyareti ile ilgili açıklama yapan Çerçioğlu, "Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın @Y_Buyukersen ile birlikte Koçarlı'nın Çakırbeyli Mahallesi'ni ziyaret ettik. Merhum Adnan Menderes Anı Köşesi ve Çok Amaçlı Salonu'na kendi elinden çıkan balmumu Adnan Menderes heykeli armağanı için teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı. 

Yorumlar