CHP'li başkan adayı para saçmaya başladı

31 Mart yerel seçimleri yaklaştıkça CHP'li adaylar kaynağı nereden geldiği bilinmeyen paralar saçmaya başladı. Aile üyeleri, CHP Milletvekili olan eşi Gamze İlgezdi ve kendisi üzerine kayıtlı onlarca daire ve taşınmazla gündemden düşmeyen CHP’nin Ataşehir Belediye Başkan adayı Battal İlgezdi, 31 Mart seçimleri öncesinde 5 yıldızlı otellerde yemekler vermeye başladı.

Google Haberlere Abone ol
CHP'li başkan adayı para saçmaya başladı

İçişleri Bakanlığı soruşturması sonucunda hazırlanan yolsuzluk dosyası nedeniyle görevinden alınan İlgezdi, seçim kampanyası için Ataşehir sınırları içerisindeki 5 yıldızlı Silence Hotel’i adeta kapattı.

5 YILDIZLI OTELLERDE ZİYAFET

STK’lara, hemşehri derneklerine, öğrencilere, iş kolu ve sendika temsilcileri ile hergün kahvaltı ve akşam yemeğinde bir araya gelen İlgezdi, her mahalle için de davetler veriliyor. İlgezdi her yemekte 1000 kişi ağırlıyor. Otel yönetimi organizasyonların fiyatı hakkında bilgi vermedi. Organizasyon şirketlerine göre Silence Otel’de en düşük yemekli davetin ücreti kişi başı 150 TL. Bu rakamlara göre İlgezdi otele her gün yüz binlerce lira ödüyor. Yetmezmiş gibi 'açılış' adı altında organize edilen mitinglerde sanatçılara da onbinlerce lira para ödeniyor.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞIYOR

İlgezdi’nin sosyal medya hesapları da bunu doğruluyor. İlgezdi, davetlerde çektirdiği fotoğrafları hesabından paylaşıyor. İlgezdi’nin, lüks bir otelde sürekli yemek verecek parayı nereden bulduğu merak konusu oldu. Ataşehirliler İlgezdi’nin fotoğraflarına şu yorumları yaptı: “Belediye borç batağındayken nereden geliyor bu değirmenin suyu?, 10 yıldır 1 tane toplantı için salon yapılmaz mı? Bu lüks otel salonu 2 ay boyunca kiralandı. Vergilerimizle Ataşehir halkına hizmet yapılacağına, seçim zamanı sabah-akşam yemek mi yediriliyor!”

Her gün 475 bin TL’lik fatura

Sosyal medyada Battal İlgezdi’nin savurganlığına isyan eden Ataşehirliler, “Kahvaltılar+ yemekler+ sahne kurulumu +sanatçı bedeli için her gün 475 bin TL ücret ödüyor. Bu organizasyonların bedeli senin benim ödediğimiz vergilerden mi devletin Ataşehir’e hizmet yapsınlar diye gönderdikleri paralardan karşılanıyor?” paylaşımı yaparak tepki gösterdi.

Yorumlar