CHP'li Aytuğ Atıcı baskın yaptı, neye uğradığını şaşırdı

CHP'li Aytuğ Atıcı, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın yaz kamplarında 'militan' yetiştirildiğini ileri sürdü. Ancak baskın yaptığı bir kamplardan birinde iddialarının asılsız olduğunu kendi gözleriyle gördü. Atıcı'nın baskın yaptığı kampta Atatürkçü Düşünce Derneği'ne üye öğrenciler de vardı. O öğrencilerden biri ise Atıcı'dan özür dilemesini beklediklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
CHP'li Aytuğ Atıcı baskın yaptı, neye uğradığını şaşırdı

Sonhaberler | Haber Merkezi 

Katıldığı bir televizyon programında Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın yaz kamplarını eleştiren, kamplarda AK Parti'ye militan yetiştirildiğini ileri süren CHP Milletvekil Aytuğ Atıcı, hayatının şokunu yaşadı. Atıcı, hakkında asılsız iddialarda bulunduğu kamplardan birine baskın niteliğinde ziyarette bulundu. Ziyaret ettiği kampta ise Atatürkçü Düşünce Derneği'nde yönetici gençlerin de olduğu görüldü. O gençlerden biri Aytuğ Atıcı'ya sert tepki göstererek, özür dilemesini istedi. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Mersin'in Silifke ilçesinde düzenlenen kamplardan birine katılan CHP Milletvekili Aytuğ Atıcı, önce kamp müdürüyle tartıştı. Daha sonra ise öğrencilerle tartıştı. Kampına katılan Kastamonulu kurs öğrencisi Muhammed Ilgaz, Milletvekili Atıcı’ya tepkisini şöyle dile getirdi: Benim ailem beni arıyor ’nedir bu’ diye. Benim ailem Cumhuriyet Halk Partisi üyesi,ben de 20 yaşındayım. Atatürkçü Düşünce Derneği Kastamonu Genel Sekreteriyim. ADD Genel merkezinde degençlik Koordinatörlüğü yapıyorum.Ben ve CHP’libirçok arkadaşımız var. Siz burada herhangi bilgi almadan, siz bize Militan dediniz. Siz burada Militan yetiştiriyorsunuz dediniz. Siz bizden özür dilemek zorundasınız. Bizim gurumuz kırıldı. Ailemdençok fazla kişiye söyledim ben. Mersin’e Gençlik ve Spor Bakanlığı sinema kampına gidiyorum dedim. Siz biryafta yapıştırdınızbize.Yapacağınızözür veaçıklama gururumuzu,bir noktada haysiyetimizi düzeltecek. Bunun için sizden buradaki 142 gençtenözür dilemenizibekliyoruz.

İddialarının asılsız çıkmasına rağmen özür dilemeyen CHPli Atıcı öğrenciye şu yanıtı verdi: Burada şu anda sanatsal etkinlik yaptığınız bizim tarafımızdan da görülmüş ve takdir edilmiştir.Burada yaptığınız iş ile bir önceki kamplarda yapılanbir işin ilgisinin olmadığını görmüş durumdayız. İstediğiniz özgür ortamda,isteğiniz şekilde çalışmalarınızı yapın. Siyaseti bir kenara bırakınbir vatandaş, bir birey olarak demin de söyledim, şimdi de söylüyorum. Benim dileğimsizdensevgi üzerine filimler yapmanızdır. Çünkübizim ülkemizde şu andasavaş değil, sevgi eksik. Eğer sevgiyi yerine koyarsanız, sevgi ilebirliktelikle ilgili senaryolaryaparsanız burada rol alırsanız, ülkemizin birliğine bütünlüğünedestek olmuş olursunuz.

Yorumlar

sadık bu chp salak herkesi kendileri gibi pislik zannediyor git işine