CHP'de kılıçlar çekildi, İnce'ye 'ispatlamazsan namertsin' dedi

Sözcü gazetesi tarafından yayılan "asılsız haberin" CHP genel merkezinde üretildiğini belirterek, açıklama beklediğini söyleyen Muharrem İnce'ye partiden sert tepki geldi. CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'tan gelen açıklamada, Muharrem İnce'ye hitaben, "İspatlamazsan namertsin" denildi.

Google Haberlere Abone ol
CHP'de kılıçlar çekildi, İnce'ye 'ispatlamazsan namertsin' dedi

Sözcü gazetesi başyazarı Rahmi Turan tarafından yayılan "asılsız haberin" üretildiği belirtilen CHP Genel Merkezi'nden Muharrem İnce'ye çok sert bir tepki geldi.

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, CHP'li Muharrem İnce'nin açıklamalarına tepki gösterdi.

Twitter'dan Muharrem İnce'ye çağrıda bulunan Özkoç, ''Kanıtın varsa konuş, yoksa sus! İnce dedikodun tamamen yalandır. Bu iddiayı kanıtlamazsan namertsin!" dedi.

Muharrem İnce dün Yalova'da yaptığı basın toplantısında ''Dedikoduların hepsi CHP Genel Merkezi’nde üretilmiştir, bunu rakiplerim değil, partideki küçük bir grup üretmiştir'' demişti.

MUHARREM İNCE'DEN SON ÇAĞRI

Muharrem İnce, Rahmi Turan tarafından ortaya atılan ve kaynak isim olarak Talat Atilla'nın verildiği son günlerin en çok tartışılan konusu hakkında dün Yalova'da düzenlediği basın toplantısından sonra yeni bir açıklama daha yaptı. 

İnce, Twitter'dan üzerinden açıklama yaparak CHP yönetiminin iftiracıyı bulması gerektiğini söyledi.

İnce, "Bu olay sonunda bana iftira atıldığı, kumpas kurulduğu bütün gerçekliğiyle ortadadır. Şimdi CHP yönetiminin yapması gereken partimizin içindeki o iftiracıyı bulup cezalandırmasıdır. O kişiyi bulmazlarsa aynı iftira ile kendileri karşılaştıklarında şaşırmasınlar." ifadelerini kullandı.

Yorumlar