CHP öldürülen PKK'lı teröristi Meclis'te ağırlamış

Resulayn'da Mehmetçik'e bombalı tuzak kurmaya çalışırken fark edilen ve etkisiz hale getirilen YPG'li terörist Ceren Güneş'in daha önce CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba tarafından Meclis'te konuşturulduğu ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
CHP öldürülen PKK'lı teröristi Meclis'te ağırlamış

Türk Silahlı Kuvvetleri ve Suriye Milli Ordusu tarafından Barış Pınarı Harekatı kapsamında terörden arındırılan Resulany'da tuzak kuran Ceren Güneş kod adlı PYD'li terörist Özge Aydın, etkisiz hale getirilmişti.

Muğla'da okurken terör örgütü PKK ile tanışan Özge Aydın, daha sonra terör örgütünün Suriye kolu olan YPG'ye katılmıştı. Aydın, Resluyan'da Mehmetçik'e tuzak kurarken kurduğu bombalı tuzak önceden fark edildi.

Mehmetçik tarafından terörist Ceren Güneş'in etkisiz hale getirildiği haberlerinin sosyal medyada yankı uyandırmasının ardından yeni detaylarda ortaya çıkmaya başladı.

Terörist Güneş'in, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba tarafından TBMM'ye sokulduğu ve terör operasyonları kapsamında gözaltına alınan örgüt mensupları lehine propaganda yapmasına izin verildiği tespit edildi.

Yorumlar