Chippin'den otomobil kazandıran yeni yıl kampanyası

İSTANBUL (AA) - Koç Topluluğu şirketlerinden Tanı'nın alışveriş yaptıkça kazandıran inovatif mobil uygulaması Chippin'i indiren ve 20 Ocak 2017'ye kadar yeni...

Google Haberlere Abone ol
Chippin'den otomobil kazandıran yeni yıl kampanyası

İSTANBUL (AA) - Koç Topluluğu şirketlerinden Tanı'nın alışveriş yaptıkça kazandıran inovatif mobil uygulaması Chippin'i indiren ve 20 Ocak 2017'ye kadar yeni yıl çekilişine katılan kullanıcılar, 1 Fiat 500 otomobil ve 10 iPhone 7 kazanma şansı yakalıyor.

Şirket açıklamasına göre, Chippin, yeni yılda hayalleri gerçekleştiriyor. Chippin'i indiren ve uygulama üzerinden yeni yıl çekilişine katılan kullanıcılar, 1 Fiat 500 ve 10 iPhone 7 kazanma şansına sahip oluyor. Ayrıca, uygulamayı yükleyip Chippin ile ödeme yapan herkes 20 TL kazanıyor.

1 Aralık 2016 ile 20 Ocak 2017 arasında geçerli olan kampanyaya katılmak için uygulamaya üye olup kampanya formunu doldurmak yeterli oluyor. Chippin uygulaması AppStore ve Google Play'den ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Tüketiciyi merkeze alan ve esnafı destekleyen Chippin ile kullanıcılar, alışveriş yaptıkça yüzde 25'e varan Chippin biriktirebiliyor ve bu sayede hayal ettikleri çeşitli indirimleri, ürünleri veya deneyimleri kazanabiliyor.

Biriktirdikleri Chippinlere ek olarak kullanıcılar yine harcamalarını uygulama üzerinden kredi kartı ile mobil ödeyebiliyor. Uygulama ile kazanılan Chippinler ayrıca nakde çevrilerek kullanıcının banka hesabına aktarılabiliyor ya da arkadaşlarının ulaşmak istedikleri hayallerini desteklemek için onlara aktarılabiliyor.

Yorumlar