Çeyrek ve gram altın fiyatlarında düşüş

Çeyrek ve gram altın fiyatları haftanın son gününe düşüşle girdi. Çeyrek altın hafta içi 780 lirayı geçmişti; ancak bugün 740 liranın altına kadar düştü. Aynı şekilde gram altın fiyatlarında da düşüş var. Peki, 21 Ağustos altın fiyatları nasıl oldu? İşte cevabı:

Google Haberlere Abone ol
Çeyrek ve gram altın fiyatlarında düşüş

Gram ve çeyrek altın fiyatları haftanın son gününe girilerken iyice merak konusu oldu. Altın fiyatlarındaki hareketlilik bugün de devam ederken özellikle de küçük yatırımcı ile düğün dernek işleriyle meşgul olan vatandaşlar son rakamları merakla bekliyor. Yeni güne hafif bir düşüşle başlayan altın fiyatları tekrar yükselişe geçti. 

Çeyrek altın haftanın son gününde 740 liraya kadar geriledi. Öte yandan gram altın fiyatları da 470 liralardan 450 liraya kadar geriledi.

İşte 21 Ağustos Cuma günü altın fiyatları:

Çeyrek altının bugünkü grafiği

 

21 Ağustos 2020 Altın Fiyatları Tablosu

 

ÇARŞAMBA GÜNKÜ ALTIN TABLOSU

Serbest piyasada çeyrek altın fiyatları 785 lirayı geçereken, gram altın fiyatları da 472 liraya kadar yükseldi. 

Öte yandan Cumhuriyet altını yani tam altın fiyatları ise 3 bin 130 liradan işlem görüyor. 

Dün Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogramı 478 bin liraya yükselmişti. 

ANALİSTLER NE DİYOR? ALTIN ÇIKAR MI İNER Mİ?

Analistler, ABD ve Çin arasındaki gerilim, Doğu Akdeniz'deki gelişmeler ve ABD'de görüşülen teşvik paketine ilişkin belirsizliğin altının ons fiyatını desteklediğini belirtti.

Yurt içinde veri gündeminin sakin olduğunu, yurt dışında ise Avrupa'da maliye bakanlarının gerçekleştireceği toplantıdan çıkacak haberler ile ABD'de konut başlangıçları ve inşaat izinlerinin takip edileceğini bildiren analistler, teknik açıdan altının ons fiyatında 2.030 doların direnç olarak öne çıktığını, gram altında ise 470-490 lira bandının izleneceğini kaydetti.

Çeyrek Altının bugünkü grafiği

 

Çeyrek Altının 10 günlük fiyat grafiği

 

 

Altın fiyatları tablosu (19 Ağustos 2020 Çarşamba sabah saatleri)

 

 

 

Yorumlar