Çeyrek Altın Fiyatları gün sonunda ne kadar oldu? 6 Kasım Altın Fiyatları

İstanbul Kapalı Çarşı'da dün düşüşle kapanan Çeyrek Altın Fiyatları bugüne yükselişle başladı. Gün sonunda ise dün yaşadığı kaybı telafi eden altın fiyatları yükselişle kapandı. Ons altın fiyatları ise düşüşle güne veda etti.

Google Haberlere Abone ol
Çeyrek Altın Fiyatları gün sonunda ne kadar oldu? 6 Kasım Altın Fiyatları

Çeyrek Altın Fiyatları, gram altın fiyatları dün gün boyunca düşüş yaşayarak günü de düşüşle kapatmıştı. Bugün ise Çeyrek Altın Fiyatları ile Gram Altın Fiyatları günü kaç liradan kapattı, altın günü kaç liradan kapattı merak ediliyor. İşte detaylar: 

Dün gün boyu düşüş yaşayan altın fiyatları bugün gün boyunca yükselme trendindeydi. Gram altın fiyatları bugün günü 213 lira alış, 213,7 lira satıştan kapattı. 

Çeyrek altın fiyatları ise günü 344,5 lira alıştan, 345,2 lira satıştan kapattı. 

Ons altın fiyatları ise günü düşüşle kapattı. 1228.8 liradan alıcı bulan ons fiyatları 1231,3 liradan ise satışa sunuldu. 

Cumhuriyet altın fiyatları ise günü 1425 liradan alış, 1428 liradan ise satıldı.

AKŞAM SAATLERİNDE ALTIN FİYATLARI

SABAH SAATLERİNDE DURUM NASILDI?

İstanbul Kapalı Çarşı'da dün akşam altın fiyatları düşüşle kapandı. Çeyrek, Cumhuriyet, Ons ve Gram Altınd fiyatları düşüşle kapandı. Düşüşle kapanmanın nedeni ise küresel gelişmeler ve Türk lirasındaki değerlenme oldu.

ABD'nin İran'a yönelik yaptırım kararlarını açıklaması ve yaptırımdan muaf tutulan ülkeler arasında Türkiye'nin de bulunduğunu açıklaması piyasalara olumlu etki etti. 

Dolar değer kaybederken altın da düşmeye başladı. Dün 343 liralardan alıcı bulan Çeyrek Altın, akşam saatlerinde 341 liraya kadar düştü. 

Bugün ise Çeyrek Altın Fiyatları 341 liradan alış, 342 liradan satış bandını gösterdi. Çeyrek Altın Fiyatları bugüne yükselişle başladı.

Kapalı Çarşı'da Ons Altın Fiyatları 1230 liradan başlarken, Gram Altın Fiyatları da 211,69 liradan başladı.

SABAH SAATLERİNDE ALTIN FİYATLARI 

Yorumlar