Çeyrek altın 613 lirayı da aştı

Çeyrek ve gram altın fiyatları tarihi rekoru kırıyor. Çeyrek altın 613 lirayı aşarken, gram altın fiyatları ise 374 liraya ulaştı.

Google Haberlere Abone ol
Çeyrek altın 613 lirayı da aştı

Dünyayı kasıp kavuran koronavirüs salgını altın fiyatlarını uçurmaya devam ediyor. Altın Türkiye'de tarihi rekorlar kırıyor. Çeyrek ve gram altın fiyatları son bir gün içinde yeni tarihi rekorlar kırdı. Çeyrek altın 613 lirayı aşarken, gram altın ise 374 liraya ulaştı. 

Altın almak veya altın bozdurmak isteyenlerin merakla araştırdığı altın fiyatları günden güne artıyor. Var olan altınının değer kazanması için sabırsızlanan vatandaşlar altının alış fiyatını öğrenmek isterken, yatırım amaçlı veya hediyelik amaçlı altın almak isteyenler, altının satış fiyatını öğrenmek istiyor.

Bugün fiyatlar, gram altındaki yükselişle artmaya devam etti. Çeyrek altın fiyatı 613 liraya ulaşarak tarihi zirvesini gördü.

Küresel piyasalardaki dalgalanmalardan dolayı ons altın bin 700 doların üzerine çıktı. İç piyasada ise gram altının 374 liraya ulaşarak rekor seviyeye yükseldi.

Gram altındaki yükselişle çeyrek altın fiyatı da 613 liraya çıkarak tarihi zirveye yükseldi. Yarım altın bin 224 liradan, tam altın 2 bin 400 liradan, Cumhuriyet altını ise 2 bin 470 liradan işlem görüyor.

Yorumlar