Ceyhun Kazancı kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Ceyhun Kazancı kimdir, nerelidir, kaç yaşında, ne iş yapıyor, nerelerde çalıştı, nereden geliyor? İşte Ceyhun Kazancı biyografisi veya özgeçmişi:

Google Haberlere Abone ol
Ceyhun Kazancı kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Ceyhun Kazancı kimdir, nerelidir, kaç yaşında, mesleği nedir, ne iş yapıyor gibi sorular son günlerde özellikle de Beşiktaş taraftarı tarafından merakla soruluyor. İşte Ceyhun Kazancı hakkında merak edilen bilgilerden bazıları, Ceyhun Kazancı biyografisi veya özgeçmişi

Süper Lig'de yeni sezonun başlamasına az bir vakit kala bütün kulüplerde yeniden yapılanmalar, transferler ve yeni haberler gelmeye devam ediyor. 

Ceyhun Kazancı kimdir, nerelidir?
Ceyhun Kazancı

 

Son olarak Beşiktaş'ta takım yöneticileri arasında bir yönetim değişikliği oldu. Beşiktaş, Passolig Genel Müdürü ve Çaykur Rizespor yönetiminde bulunan Ceyhun Kazancı ile anlaştı. Kazancı, Siyah Beyazlı ekipte Futbol Direktörlüğü görevini üstlenecek.

facebook sharing buttontwitter sharing buttonwhatsapp sharing buttonpinterest sharing buttonemail sharing buttonsharethis sharing button Ortaçizgi'de yer alan habere göre, Beşiktaş'ta Futbol Direktörlüğü dönemi resmen başlıyor. Siyah Beyazlılar, Ceyhun Kazancı'yı göreve getiriyor.

Ceyhun Kazancı kimdir, nerelidir?
Ceyhun Kazancı kimdir, nerelidir?

 

Çaykur Rizespor’da Genel Sekreter görevinde bulunan Kazancı'nın istifa edeceği ve Beşiktaş’taki görevine bugün başlaması bekleniyor.

Kartal, kısa süre içerisinde resmi açıklama yapacak.

Beşiktaş'ın yeni futbol direktörü Ceyhun Kazancı, 2016 yılından beri Passolig Genel Müdürü olarak görev yapıyor. Galatasaray Lisesi mezunu olan Kazancı, lisans eğitimini ise Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde tamamladı.

Kazancı, 2011 yılında Procas Sportif Danışmanlık Menajerlik isimli şirkette çalışırken, 2012 yılında ise IMG Doğuş'ta stat ve arena projesinde direktörlük yaptı.

Ayrıca Kazancı Asset Sportif'te 1 yıl genel menajer asistanlığı görevini de yürüttü.


 

Yorumlar