Ceyda Düvenci boşanıyor m? Bülent Şakrak'tan son dakika açıklaması geldi

Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak boşanıyor iddiaları magazin dünyasına bomba gibi düştü. Son yılların en çok özenilen ve örnek gösterilen magazin dünyasının ünlü çiftinden gelen haberler sevenlerini üzdü. İkilinin evliliğiyle ilgili ortaya atılan son iddialar duyanları şaşırttı.

Google Haberlere Abone ol
Ceyda Düvenci boşanıyor mu?

Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak boşanıyor mu, Bülent Şakrak ile olan evlilikleri sona erdiği iddiaları doğru mu soruları magazin dünyasında merakla soruluyor. Sanat dünyasının örnek çifti ve en çok özenilen ikilisi olan Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak'ın birlikteliğine nazar değdi. 

Uzun zamandır mutlu yuvalarını Instagram üzerinden herkesle paylaşan ikilinin evliliği bitme noktasına geldiği yönündeki iddialar kuvvet kazanmaya başladı. Çünkü, şimdiye kadar instagram hesabından sık sık eşi ve çocuklarıyla birlikte mutluluk resimleri paylaşan Ceyda Düvenci son bir aydır eşinin içinde paylaştığı resimlerde eşine yer vermedi. 

CEYDA DÜVENCİ BÜLENT ŞAKRAK BOŞANIYOR MU?

Hal böyle olunca da Düvenci'nin hayranları, "Ceyda Düvneci boşanıyor mu" sorusunu soramadan edemiyor. İklinin en son birlikte yer aldığı resim 24 Ekim 2022 tarihinde İnstagramda paylaşılmış.

Düvenci, 2015 yılında büyük bir aşkla meslektaşı Bülent Şakrak ile evlendi. Gözde çift, 2017'de doğan oğulları Ali ve Düvenci'nin önceki evliliğinden olan kızı Melisa ile mutlu bir hayat sürüyordu.

Ceyda Düvenci boşanıyor mu? Bülent Şakrak ile ayrılıyorlar mı?
Ceyda Düvenci ve Serebral Palsi Hastası Kızı

 

Şakrak'ın serebral palsi hastası olan Melisa ile yakından ilgilenmesi herkes tarafından takdir ediliyordu. Sık sık sosyal medyadan aşklarını gözler önünü seren paylaşımlar yapan Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak'ın son dönemdeki sessizliği ise dedikodu kazanını kaynattı.

Dedikodulara göre ikili arasında geçtiğimiz ay büyük bir kriz patlak verdi. Güzel oyuncunun önceki gün de Instagram'dan Edip Cansever'e ait şu cümleleri paylaşması, üzücü iddiayı alevlendirdi: "Bütün iyi kitapların sonunda, büyün gündüzlerin, bütün geceleri sonunda, meltemi senden esen, soluğu sende olan yeni bir başlangıç vardır."
Ceyda Düvenci, paylaşımına yapılan, "Evliliğiniz bitiyor mu?" sorulara da yanıtsız kalarak akılları karıştırdı.

BÜLENT ŞAKRAK'TAN İDDİALARI ALT ÜST EDEN AÇIKLAMA

Bülent Şakrak, haklarındaki boşanma iddialarıyla ilgili olarak günler sonra bir paylaşımda bulundu. Şakrak, paylaşımında boşanma iddialarını boşa çıkardı. Bir süredir Maviye Sürgün dizisinin çekimlerinden dolayı şehir dışında bulunan Bülent Şakrak, Instagram hesabından oğlu ve eşiyle bir fotoğrafını paylaştı. 7 yıllık eşiyle mutluluk pozunu yayınlayan Şakrak paylaşıma "Sureti gör beyan ile, çünkü beyana sığmazam" dizelerini yazdı.

Ceyda Düvenci boşanıyor m? Bülent Şakrak'tan son dakika açıklaması geldi
Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak

 

Başarılı oyuncunun Düvenci'nin önceki evliliğinden dünyaya gelen kızı Melisa'yı da paylaşıma eklemesi dikkatlerden kaçmadı.

CEYDA DÜVENCİ KİMDİR?

Ceyda Düvenci, 16 Nisan 1977 tarihinde Bursa'da dünyaya geldi. 1990'lı yıllarda dizi oyunculuğu ve televizyonculuğa başladı. "Sabah Şekerleri" adlı programın sunuculuğunu yaptığı sırada tanındı. Tiyatro oyunlarında rol alan Düvenci, serebral palsi tedavisi gören kızı Melisa'nın tedavisi ve hayatından yola çıkarak çocuk kitapları yazmıştır.

1977 yılında Bursa'da doğdu. Babası oyuncu İsmail Düvenci ile müzik öğretmeni annesi Zümrüt Düvenci'nin tek çocuğudur. Babası Selânikli, annesi ise Kırklarelilidir. Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde büyüdü. Ortaöğrenimini Kadıköy Anadolu Lisesinde, yükseköğrenimini Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesinde tamamladı.

Ceyda Düvenci boşanıyor mu?
Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak'ın aynı karede yer aldığı en son resim

 

1995 yılında Kanal 6'da yayımlanan, senaryosunu Kandemir Konduk'un yazdığı Palavra Aşklar adlı TV dizisindeki rolü ile oyunculuğa başladı. 1997 yılında Star TV'nin düzenlediği güzellik yarışmasında Türkiye 3. güzeli seçildikten sonra bu kanalda yayımlanan "Sabah Şekerleri" adlı programın sunuculuğunu yapmaya başladı ve ülke çapında tanındı. Mirasyediler, Köstebek, Delidivane, Tatlı Kaçıklar gibi birçok dizide rol aldı. Her Şey Çok Güzel Olacak filmindeki Ayla Çamlı rolünü canlandırarak ilk defa sinema filminde rol aldı.

2000 yılında, oyuncu Kaan Girgin ile evlendi. Bu dönemde TRT 1'de yayımlanan Dikkat Bebek Var dizisinde oynadı ve televizyonda bir yemek programı yaptı. 2002'de eşinden ayrıldı. Kendini geliştirmenin yollarını arayan Düvenci, çeşitli atölye çalışmalarına katıldı, İtalyanca öğrenmeye başladı; İstanbul Bilgi Üniversitesindeki bir 'film okuma' atölyesini takip etti; fotoğrafçılıkla ilgilendi.

BÜLENT ŞAKRAK KİMDİR?

Bülent Şakrak, 26 Ağustos 1977 tarihinde İstanbul'da doğdu. 

Şakrak tiyatroya 1996 yılında Kartal Sanat İşliği Tiyatrosu'nda gençlik ve çocuk oyunlarında rol alarak başladı.

1998 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümüne girdi. Kartal Sanat İşliği Tiyatrosu'nun ardından Müjdat Gezen Sanat Merkezi ve Yayla Sanat Merkezi Tiyatrosu'nda çalışan ve 2004 yılından beri Kent Oyuncuları'nın kadrosunda yer alan oyuncu, grubun sergilediği Ölümüne, 39 Basamak, Kumarbazın Seçimi, Inishmore'lu Yüzbaşı gibi çeşitli oyunlarda rol aldı.

39 Basamak'ta oynamaya devam ederken İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda sahnelenen Tamamen Doluyuz isimli oyunda dış ses olarak yer aldı.

Tiyatronun yanı sıra dizilerde de rol alan oyuncu, BluTV'de yayınlanan Dudullu Postası dizisinde oynamıştır.

Ayrıca, YouTube'da Bülent Şakrak'la Art Niyet isimli program yapmaktadır.


 

Yorumlar

Hemen de iftira Hemen de iftira atmayın. Nereden bileceksiniz aile içinde neler yaşanıyor. Belki de Ceyda hanımda kusur var. Belki de hiçbirinin kusuru yok.
Bülentin suçu kesin Kesin bülent şakrakın bir yaramazlığı yüzünden boşanıyorlardır.
Sakın ha Ceyda hanım sakın boşanmayın. Neler yaşadığınızı bilmiyoruz ama neolur bu güzel tabloyu bozmayın.
AA üzüldüm Ceyda ile Bülent'i çok severdim, mutlu evliliklerini çok takdir ederdim. Bu habere çok üzüldüm ama yaa..