Çeşme Belediyespor hazırlık maçlarının sayısını arttırdı

Çeşme Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarını ağır idman temposunun yanı sıra özel hazırlık maçlarıyla da sürdürüyor. Öte yandan Çeşme Belediyespor, konuk ettiği Konak Belediyespor takımını özel maçta 5-2 yendi.Yeni transferlerle...

Google Haberlere Abone ol
Çeşme Belediyespor hazırlık maçlarının sayısını arttırdı

Çeşme Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarını ağır idman temposunun yanı sıra özel hazırlık maçlarıyla da sürdürüyor. Öte yandan Çeşme Belediyespor, konuk ettiği Konak Belediyespor takımını özel maçta 5-2 yendi.

Yeni transferlerle güçlendirdiği kadrosuyla 2017-2018 sezonuna yoğun olarak hazırlanan Çeşme Belediyespor, sık sık yaptığı hazırlık maçlarıyla da takımdaki uyumu ve performansı arttırıyor. Yeni sezon hazırlıklarını ağır idman temposunun yanı sıra özel hazırlık maçlarıyla devam ettiren Çeşme Belediyespor, bu kapsamda Konak Belediyespor takımı ile karşı karşıya geldi. Çeşme Belediyespor, özel maçta rakibini 5-2 yendi.

Çeşme Belediyespor Kulübü Başkanı Şerif Gün, fazla hazırlık maçı yapma taraftarı olduklarını vurgulayarak, "Çeşme Belediyespor, yavaş yavaş takım hüviyeti kazanıyor. İyi yolda olduğumuzu görebiliyoruz. Yeni transferlerimiz olduğu halde takımda uyum sorunu yok. Umuyorum hep böyle giderler. Bu sene çok daha huzurlu olacağız gibi gözüküyor. Futbolcularımız, iyi niyetliler ve çok çalışıyorlar. Tabi ağır bir idman programları var. Diğer takımların çalışma temposunu bilmiyoruz da biz idmanlara aşırı yüklendik. Oyuncularımızda bu ara bir yorgunluk var. Tabi bu da doğal. Daha önümüzde bir aylık süre var. 4-5 hazırlık maçı daha yapacağız. Lige en iyi şekilde hazırlanıyoruz" diye konuştu.

"Sezon açılış töreni 8 Eylül’de"

Kulüp Başkanı Gün, yeni sezonun açılış törenini 8 Eylül Cuma günü, saat 16.30’da yapacaklarını açıklayarak, "Aynı gün yaz spor okullarımızın da kapanış töreni yapılacak. Yaz spor okullarımıza katılan öğrencilerimize katılım belgelerini de vereceğiz. Ceyhan Altınyıldız takımı ile yapacağımız özel bir maçla da sezonu açacağız. Tüm Çeşme ve Alaçatılıları yeni sezon açılış törenimize davet ediyoruz. Arkadaşlarımız iyi çalışıyorlar. Şu ana kadar yaptığımız dört hazırlık maçını da kazandık. Ama skor bizim için önemli değil. Yeni bir ekibiz. Çok oyuncu aldık. Onlardan iyi bir takım kurmaya çalışıyoruz. Her oyuncuya şans verip, en iyi on biri çıkaracağız. Bütün çalışmalarımız olumlu geçiyor. Yönetim bütün imkanı sağlıyor. Biz de elimizden geleni yapıyoruz. Başkanımızın da dediği gibi inşallah bu sene iyi bir sezon olacak. 8 eylül tarihindeki sezon açılışımızda da bir özel maçımız var. Bütün sporseverlere ve Çeşme’ye hayırlı bir sezon diliyorum" dedi.

Yorumlar