Cerkutay öldü mü, nasıl öldü?

Cerkutay öldü mü, nasıl öldü, Kuruluş Osman dizisinin önemli karakterlerinden biri olan Cerkutay hakkında merak edilen konulardan biri sağ olup olmadığıdır.

Google Haberlere Abone ol
Cerkutay öldü mü, nasıl öldü?

Cerkutay öldü mü, nasıl öldü, ATV'de yayınlanan Kuruluş Osman dizisinin önemli karakterlerinden biri olan Cerkutay hakkında merak edilen konulardan biri sağ olup olmadığıdır.

ATV'de yayınlanan Kuruluş Osman dizisinin 92. Bölümü itibariyle dizide yer alan Cerkutay'ın 93. Bölüm'de olup olmadığı veya ölüp ölmediği merak ediliyor.

Cerkutay öldü mü, nasıl öldü?
Cerkutay öldü mü, nasıl öldü?

 

Dizinin hayranları tarafından yer yer sorulan "Cerkutay Öldü Mü" sorusunun cevabı olarak şimdilik, "Henüz ölmedi" şeklinde olabilir.

Cerkutay öldü mü, nasıl öldü?
Cerkutay öldü mü, nasıl öldü?

 

Çünkü dizinin en son İnegöl Fethi sahnesinin başladığı 92. Bölümü'nde de Cerkutay yer alıyordu. 

Bölüm bitene kadar Cerkutay'a herhangi bir şey olmamıştı. 

Cerkutay öldü mü, nasıl öldü?
Cerkutay öldü mü, nasıl öldü?

 

Dizinin 93. Bölümünde ise İnegöl'ün fethi başlayacak. Fetih esnasında Cerkutay'ın ölüp ölmeyeceği ise bilinmiyor.

TARİHTE CERKUTAY VAR MI?

Kuruluş Osman dizisinde Çağrı Şensoy'un hayat verdiği Cerkutay'ın tarihte yer alıp almadığına dair bir bilgi bulunmuyor.

CERKUTAY İSMİNİN ANLAMI NEDİR?

Cerkutay öz Türkçede, eski dönem yer tanrısı anlamına geliyor.

Çağrı Şensoy 35 yaşındadır. 17 Nisan 1986 tarihinde İstanbul'da doğdu.

İlk, orta ve lise hayatı boyunca İstanbul'da yetişmiştir. Ardından yine İstanbul'dan ayrılmayıp İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümünden mezun olan başarılı oyuncu, İngilizce ve Almanca konuşma konusunda oldukça iyi. Daha önce pekçok oyunda rol alan oyuncu, ilk dizisi olan Ölüm Çiçekleri adlı televizyon dizisinde adından söz ettirmeyi başarmıştır. Daha önce Kavak Yelleri, Mazi Kalbimde Yaradır, Çakıl Taşları, Muhteşem Yüzyıl Kösem gibi oldukça bilindik dizilerde de rol almıştır.

Savaşçı dizisinde de diziye sonradan katılan Beni Affet'in Bahar'ı olan Gaye Turgut Evin'in canlandırdığı Çiğdem Teğmen'i çıldırtan bir karakter olan Kürşat Teğmen'e hayat verdi.

Yorumlar