Ceren'in katili için 2 iddianame: İndirim uygulanmasın

Son haberler... Evine girmek üzere olan Ceren Özdemir'i kalbinden bıçaklayarak öldüren katil zanlısı Özgür Arduç hakkında düzenlenen iddianamelerde şüpheli hakkında Türk Ceza Kanunu’nun 62. maddesi uyarınca ceza indirimi uygulanmaması talep edildi.

Google Haberlere Abone ol
Ceren'in katili için 2 iddianame: İndirim uygulanmasın

Ordu'da evine girmek üzereyken arkasından yaklaşan ve "Bakar mısınız" dedikten sonra Özgür Arduç tarafından öldürülen Ceren Özdemir cinayetine ilişkin iddianame hazırlandı.

Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları 3. Sınıf Öğrencisi Ceren Özdemir'i girişinde bıçaklayarak öldüren daha sonra kaçtıktan 20 saat sonra kendisini yakalayan iki polis memurunu da bıçakla yaralayan şüpheli Özgür Arduç hakkında, 2 tane iddianame hazırlandı.

Özgür Arduç hakkında Ordu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından "Canavarca Hisle Kasten Öldürme" ve "Kişiyi Yerine Getirdiği Kamu Görevi Nedeniyle Öldürmeye Teşebbüs (iki kez)" suçlarından Ordu 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ne iki ayrı iddianame ile kamu davaları açıldı.

Ceren Özdemir'in katil zanlısı Özgür Arduç'a istenen cezalar üç kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına tekabül ediyor.

"CEZA İNDİRİMİ UYGULANMASIN"

İddianamelerde şüpheli hakkında Türk Ceza Kanunu'nun 62. maddesi uyarınca ceza indirimi uygulanmaması talep edildi..

Yorumlar