Cepten kontrol edilebilen biberon yaptılar

Cep telefonuna indirilen uygulama üzerinden ısısı kontrol edilebilen biberon yaptılar.

Google Haberlere Abone ol
Cepten kontrol edilebilen biberon yaptılar

Bebeklere her yerde ve her zaman ılık ya da sıcak mama verememe endişesi taşıyan anne-babaları düşünen yeni bir cihaz üretildi.

Ünlü iş insanı Murta Ülker'in LinkedIn sayfası üzerinden haberini verdiği bu yeni teknolojik cihazı Ember Technologies üretiyor.

Ülker, anne-babalar için önemli bir açığı kapatan bu teknoloji harikası cihaz için, "Taşınabilir bir sisteme sahip, yani her yere sizinle gelebiliyor. 4 saate kadar mamayı/sütü soğuk muhafaza edebiliyor ve istediğiniz zaman da bir tuşa basarak ya da uygulama üzerinden vücut sıcaklığında mamayı/sütü sağlayabiliyor. Pratik di mi" ifadelerini kullandı.

Ülke mesajında şunları söyledi: Ebeveyn olmanın doğasında hep biraz da endişe var, o yüzden hayatı kolaylaştıracak yenilikler çok daha kıymetli oluyor… Neden bahsettiğimi soracak olursanız; sıcaklığı tamamen kontrol edebildiğiniz bir biberondan bahsediyorum.
Taşınabilir bir sisteme sahip, yani her yere sizinle gelebiliyor. 4 saate kadar mamayı/sütü soğuk muhafaza edebiliyor ve istediğiniz zaman da bir tuşa basarak ya da uygulama üzerinden vücut sıcaklığında mamayı/sütü sağlayabiliyor. Pratik di mi...

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ember (@ember)'in paylaştığı bir gönderi

Yorumlar