Cenaze töreninde Binali Yıldırım'a büyük ayıp

TBMM Eski Başkanı, eski başbakanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım'a Deniz Akkaya'nın annesinin cenaze töreninde büyük bir ayıp yapıldı. Cenaze törenine katılarak, çiçek bırakan Binali Yıldırım'a CHP'li oldukları tahmin edilen bir grup tarafından saygısızlık yapıldı. Deniz Akkaya, bu duruma isyan ederek, "Hani bayramlar, düğünler ve kayıplarımız bizi bir arada tutan değerlerdi, hani biz öylesine kenetlenmiş bir toplum idik. Acısı olan bir insanın derdi midir orada duran çelenk, çiçek" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Cenaze töreninde Binali Yıldırım'a büyük ayıp

Ünlü sanatçı Deniz Akkaya annesinin cenaze törenine katılan TBMM Eski Başkanı ve Eski Başbakanı Binali Yıldırım'a cenazede bulunan bir grup CHP'li tarafından büyük saygısızlık yapıldı. 

Binali Yıldırım'ın cenazeye katılmasına tepki gösteren ve çiçeğin kaldırılmasını isteyen gruba cenazenin sahibi Deniz Akkaya'dan sert tepki geldi. 

Akkaya yaşananlar hakkında sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Akkaya, törende bazı kişilerin Cumhur İttifakı İstanbul adayı Binali Yıldırım'ın cenazeye katılması ve çelengine tepki göstermeleri ve hakaret etmelerine yanıt verdi.

Akkaya, "kırgınlığımı ve şaşkınlığını vurgulamak istiyorum" dediği mesajında kişilerin savunduklarından önce insan olduğunu vurguladı.

Akkaya "Eğer ülkede hoşgörü bitmişse biz kilidi takalım, ülkeyi boşaltalım" şeklinde yazdı.

Cenaze töreninde Binali Yıldırım'a büyük ayıp

Cenaze töreninde Binali Yıldırım'a büyük ayıp

Yorumlar

hun çelengi kaldırmak için, baskı yapan isimler kim. net isim?