Cem Yılmaz'dan satılık 100 milyon liralık villa

Cem Yılmaz, Levent'teki lüks villasını 100 milyon liraya satışa çıkardı.

Google Haberlere Abone ol
Cem Yılmaz'dan satılık 100 milyon liralık villa

Gösteri biletlerinin fiyatı 7 bin 500 liraya yükselen Cem Yılmaz, İstanbul Levent'teki lüks villasını satışa çıkardı.

Ünlü komedyen ve sinemacı Cem Yılmaz'ın İstanbul, Levent'te bulunan lüks villasını satışa çıkardığı iddia edildi. Bu haber, Cem Yılmaz'ın uzun bir aradan sonra tekrar sahnelere dönüş yapmaya hazırlandığı bir dönemde geldi. Kendisinin tek kişilik gösterisi CMXXIV'ün Şubat ayı biletlerinin yedi dakika içinde tükendiği bilgisi paylaşıldı.

100 MİLYON LİRAYA VİLLA SATIŞI

10 Haber'den Müge Dağıstanlı'nın haberine göre; Cem Yılmaz'ın Levent'teki villasının 100 milyon TL gibi bir fiyatla satışa sunulduğu belirtiliyor. Bu villa, İstanbul'un en gözde muhitlerinden biri olan Levent'te yer alıyor. Villanın özellikleri ve daha fazla detay hakkında ise herhangi bir bilgi verilmedi.

YENİ SAHNE TARİHİ BELLİ OLDU

Cem Yılmaz, 'CMXXIV' adını taşıyan yeni performansıyla 7 Şubat 2024 tarihinden itibaren Zorlu PSM Turkcell Sahnesi'nde seyirci karşısına çıkacak. Bu gösteri, Cem Yılmaz'ın uzun bir aradan sonra tekrar sahnelere dönüş yapacağı ilk performans olma özelliğini taşıyor.

BİLET FİYATLARINDA ARTIŞ

CMXXIV gösterisinin VIP biletleri, başlangıçta 4 bin 400 lira olarak belirlenmişken, daha sonra 7 bin 500 liraya yükseltildi. Bu fiyat artışı, gösterinin popülerliğinin bir göstergesi olarak kabul edilebilir.

Yorumlar