Celal Gülbahar kimdir nerelidir kaç yaşında?

Şanlıurfa merkezli başlayan ve Mersin, Ardahan, İstanbul'u da kapsayan "Kafes-48" operasyonuyla "Gülbaharlar" adlı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonda örgüt elebaşı Celal Gülbahar dahil 16 şüpheli yakalandı.

Google Haberlere Abone ol
Kafes serisinde bir çete daha çökertildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın açıklamalarına göre, Şanlıurfa merkezli olarak Mersin, Ardahan ve İstanbul'u da içine alan geniş çaplı bir operasyon gerçekleştirildi. Bu operasyon "Kafes-48" adı altında düzenlenmiş olup, "Gülbaharlar" olarak bilinen tehlikeli bir organize suç örgütünü hedef almıştır.

CELAL GÜLBAHAR DA GÖZALTINDA

Operasyonun sonucunda, örgütün elebaşı Celal Gülbahar dahil olmak üzere toplam 16 şüpheli güvenlik güçlerince yakalandı. Bu operasyonla birlikte, suç örgütünün işlediği belirlenen ağır suçlar da gün yüzüne çıkarılmış oldu.

SUÇLAR VE ELE GEÇİRİLENLER

"Gülbaharlar" suç örgütünün işlediği suçlar arasında; suç işlemek amacıyla örgüt kurma, nitelikli yağma, silahla tehdit, silahla kasten yaralama, genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması, mala zarar verme ve 6136 sayılı kanuna muhalefet bulunmaktadır. Operasyonlar sırasında 3 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet av tüfeği ve çok sayıda fişek, çek ve senet ele geçirilmiştir.

EMNİYETİN BAŞARISI

Operasyon, Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü tarafından başarıyla gerçekleştirilmiştir. İçişleri Bakanı Yerlikaya, operasyonu düzenleyen kahraman polisleri tebrik ederek, milletin dualarının onlarla olduğunu belirtmiştir.

Yorumlar