Celal Erdoğan kimdir, neden öldü?

Celal Erdoğan vefat haberiyle başta AK Parti camiası olmak üzere yakınları ve sevenlerini üzdü.

Google Haberlere Abone ol
Celal Erdoğan kimdir, neden öldü?

Celal Erdoğan kimdir, neden öldü soruları AK Parti camiasında bu sabah en çok sorulan soru oldu. Çünkü, Düzce'den gelen habere göre Celal Erdoğan vefat etti. Vefat haberi başta Düzce teşkilatı olmak üzere partide üzüntüyle karşılandı.

Gelen son dakika haberine göre Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü yayınladığı mesajda, "AK Parti Düzce İl Koordinatörü, kıymetli dava arkadaşımız Celal Erdoğan’ın vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve teşkilatımıza başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun inşallah" dedi.

Henüz 51 yaşında olan Celal Erdoğan'ın ani ölüm nedeninin kalp krizi olabileceği belirtiliyor.

CELAL ERDOĞAN KİMDİR?

1971 yilinda Rize- Guneysu`da dogdu. İlk, orta ve lise egitimini Rize`de tamamladi. İstanbul Teknik Üniversitesi (ITU) Uçak mühendisliği bölümünü 1993 yılında bitirdi. Vatani görevini yedek subay olarak II. Hava İkmal Bakım Merkezi - Kayseri'de tamamladi. İş hayatına Otomotiv yan sanayii'nde başladi.

1998 – 2004 yılları arasında Doğuş Otomotiv`de Satış Sonrası Hizmetlerde çalıştı.

2004 sonrası inşaat sektöründe Harita, İmar, İnşaat (yap-sat) faaliyetleri yürüten şirketi kurdu ve devam ettirmekte.

Birçok dernek ve kuruluşta kurucu ve üye olarak sosyal hayatın içinde oldu.. Siyasete ilk defa AK Parti'de Ümraniye İlçesi Çekmeköy Beldesi kurucusu ve belde başkan yardımcısı olarak başladı.

1.ve 2. Olagan Kongre dönemlerinde Ümraniye ilçe yönetim kurulu üyeliğine seçildi. Mali ve İdari İşler Başkanlığı, Teşkilat Başkanlığı ve 3 seçim boyunca SKM Başkanlığı görevlerini yürüttü. 3. Olağan Kongre ile Ümraniye ilçesi İlçe Başkanlığı görevine seçildi.

4.ve 5. Olağan Kongreleri ile İstanbul İl Yonetim Kurulu Üyeliğine seçildi ve halen bu görevi sürdürmekte. Evli ve 3 erkek çocuğu babası. Ingilizce biliyor.

Yorumlar

Kasım Kutlu Celal kardeşim sevgi dolu,pozitif içten bir kardeşimiz.Çok üzüldüm.Allah rahmet eylesin Mekanı cennet olsun