ÇAYKUR kura sonuçları 2022 isim listesi açıklandı mı?

ÇAYKUR kura sonuçları 2022 isim listesi açıklandı mı, kazananların isimleri belli oldu mu soruları başvuru yapan işçi adayları tarafından merakla soruluyor.

Google Haberlere Abone ol
ÇAYKUR kura sonuçları 2022 isim listesi

ÇAYKUR kura sonuçları 2022 isim listesi açıklandı mı, sonuçlar ne zaman açıklanır soruları merakla soruluyor.

İşçi olmak için başvuruda bulunan binlerce vatandaş merakla çekilecek kuranın sonuçlarını bekliyor.

Kura sonucunda isimleri kazananlar listesinde olan işçiler haliyle çok sevinecek. 

Peki, son durum nedir, kura çekildi mi, kura sonucunda kazanan işçiler, yani ÇAYKUR'da çalışmaya hak kazanan adayların isimleri açıklandı mı?

ÇAYKUR Trabzon, Rize, Giresun ve Artvin illerinde yaş çay fabrikalarına işçi alımı yapacağını duyurmuştu.

28 Şubat ile 4 Mart 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilen ÇAYKUR işçi alımı kura  çekimi başvurularının ardından ÇAYKUR işçi alımı kura sonuçları isim listesi dün (29 Mart 2022) belli oldu.

Trabzon, Rize, Giresun ve Artvin illerinde yaş çay fabrikalarına alınacak geçiçi işçiler, 29 Mart Salı günü saat 10.00'da yapıldı. 

Rize Gençlik Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilecek ÇAYKUR kura çekimi, noter tarafından gerçekleştirildi..

ÇAYKUR tarafından yapılan açıklamada, ‘Teşekkülümüzün Kamu Kuruluşu olması nedeniyle işe alacağı işçileri İŞKUR İl Müdürlüklerinden almasında yasal zorunluluk bulunduğundan gerek Genel Müdürlüğümüze ve gerekse ünitelerimize verilen iş başvuru dilekçeleri geçerli değildir.

Bir işçi adayı ikametinin bulunduğu İle bağlı bir üniteye başvuruda bulunacak, birden çok üniteye başvurdukları tespit edilenler veya ikamet ettiği İl dışındaki bir işyerimize başvuruda bulunanların işlemlerinin tümü iptal edilecek ve işe giriş kurasına alınmayacak, kurada işe girmeyi hak etse bile ilgili işçi adayı ile sözleşme yapılmayacaktır.’ ifadelerine yer verildi.


 

Yorumlar