Çat Belediye Başkanı Kılıç’tan Kurban Bayramı mesajı

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet, "Kurban Bayramımız kutlu ve mübarek olsun" dedi.Kurban Bayramı dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayınlayan Çat Belediye Başkanı Kılıç, yeryüzünde barışın ve huzurun sembolü İslam’ın iki...

Google Haberlere Abone ol
Çat Belediye Başkanı Kılıç’tan Kurban Bayramı mesajı

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet, "Kurban Bayramımız kutlu ve mübarek olsun" dedi.

Kurban Bayramı dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayınlayan Çat Belediye Başkanı Kılıç, yeryüzünde barışın ve huzurun sembolü İslam’ın iki büyük bayramından birisi olan Kurban Bayramına ulaşmaktan büyük bir sevinç ve mutluluk duyduklarını ifade etti.

Başkan Kılıç, kutlama mesajında şunları kaydetti: “Bayramlar bizleri birbirimize yaklaştıran, küçüğü ve büyüğüyle mutlu olduğumuz, uzaktan yakından gelenlerle sevindiğimiz, tüm gözlerin hep birlikte güldüğü, yüzlerde tebessümün çoğaldığı günlerdir. İşte böyle büyük bir milletin evlatları olarak başta yakın akraba olmak üzere, şehit yakını ve gazilerimiz, komşularımız, yaşlılarımız, hastalarımız, kimsesizlerimiz de bu güzel günlerin mutluluk ve sevincinden nasibini alsın diye her birimiz en yakınımızdan başlamak üzere güler yüzle büyüklerimizi ziyaret etmeli ellerini öpmeli, küçüklerimizi sevgi ile kucaklamalı, bayramlarını tebrik etmeliyiz. Bu müstesna bayramın hanelerimize sevinç ve mutluluklar getirmesini temenni ediyorum. Bu vesileyle aziz milletimizin ve tüm İslam Aleminin mübarek Kurban Bayramını kutluyor, Çatlı hemşehrilerimizin, tüm çalışanlarımızın ve tüm Erzurumluların aileleri ve sevdikleriyle birlikte güzel bir bayram geçirmesini diliyor; en kalbi duygularımla bayramlarını tebrik ediyorum.”

Yorumlar