Cartoon Network 23 Nisan yarışma başvurusu nasıl yapılır? CN 23 Nisan yarışması başvuru sonuçları açıklandı mı?

Cartoon Network 23 Nisan çocuk bayramı özel yarışmasına başvuru yapmak isteyen çocuklar merakla başvuruyu nereden ve nasıl yapabileceğini araştırıyor. Şimdi sizler için gerekli olan bütün bilgileri ve detayları buraya aktarıyoruz.

Google Haberlere Abone ol
Cartoon Network 23 Nisan yarışması başvuru

Cartoon Netwoork 23 Nisan yarışmasına başvuru yapmak isteyen çocuklar büyük bir heyecanla yolunu ve yöntemini araştırıyor. 23 Nisan Çocuk Bayramına özel yarışma düzenleyen CN bu yıl çocuklara çeşitli ödüller veriyor. Ancak bunun için bazı şartları yerine getirmek gerekiyor. Öncelikle yarışmaya başvuru yapmak gerekiyor. Hatta ondan da önce sorulan bir soruya doğru cevap vermeniz gerekiyor. Peki, Cartoon Network 23 Nisan yarışma başvurusu nasıl yapılır? CN 23 Nisan yarışması başvuru sonuçları açıklandı mı?

CARTOON NETWORK 23 NİSAN YARIŞMA BAŞVURUSU

Cartoon Network 23 Nisan yarışmasına başvuru yapmak için öncelikle CN'nin resmi internet sitesine giriş yapıyoruz. Bunun için gerekil olan linki makalenin en altına bırakıyorum. Bu link üzerinden gittiğiniz sitede karşınıza bir form çıkacak. Bu formdan önce CN çizgi film kahramanları olan köpekler yer alacak. Bu köpeklerle ilgili size bir soru sorulacak. Sorunun doğru cevabını seçtikten sonra hemen altındaki boşluğa iniyorsunuz.

Cartoon Network 23 Nisan yarışma başvurusu nasıl yapılır? CN 23 Nisan yarışması başvuru sonuçları açıklandı mı?
Cartoon Network 23 Nisan yarışma başvurusu

 

Yazı yazmaya müsait olan bu boşluk alan sizden bir hikaye isteniyor. Daha doğrusu bir 23 Nisan kutlamasının hikayesini istiyor. Yani siz olsanız nasıl bir 23 Nisan kutlaması hayal ederdiniz. Bu kutlama hayalinizi mümkün olduğunca şaşalı ve süslemeli kelimelerle anlatmaya çalışın. Unutmayın ki en güzel kutlama programını yazan kişi yarışmayı kazanmaya en yakın olan kişi demektir. O yüzden acele etmeden, hayal gücünüzü kullanarak iyi bir kutlama programı yazmaya çalışın. Sonrasında ise altındaki formlara geçin.

Çocuğunuz kazandığı takdirde bize verdiğiniz detayları kullanarak size ulaşmamız gerekecek. Bu yarışmanın Şart ve Koşullarını kaydetmek/gözden geçirmek isterseniz lütfen bu bağlantıyı takip edin. Bu yarışmayla ilgili bize ulaşmak isterseniz lütfen belirtin 642d290a9f39996467bf0897 Çocuğunuz web sitemizde yer alan cartoonnetwork-competition.com yarışmasında sorduğumuz soruya yukarıda görebileceğiniz cevabı vererek yarışmamızın ilk bölümünü tamamladı. Çocuğunuzun yarışmaya katılımının onaylanması ve ödül kazanma şansına sahip olabilmesi için aşağıdakileri bilgileri tamamlamanıza ihtiyacımız var. Bu bilgileri yarışmayı kazanmanız halinde size ulaşmak için istiyoruz.

 

Burada sizlerden ad soyad ve mail adresiniz istenecek. Sonrasında ise istenenlerin tamamlandığın gördüğnüzde "tamam" tuşuna basarak formu gönderiyorsunuz. 

Dikkat etmeniz gereken önemli husus ise yarışmaya başvurunun sadece bu kadar olmadığıdır. Çünkü, verdiğiniz e posta hesabına bir mail gelecek. Ve o maili onaylamanız gerekiyor. Tabii ki bu işlemi anne veya babanızın gözetiminde yapmanız gereklidir. 

CARTOON NETWORK YARIŞMA ÖDÜLLERİ NELERDİR?

Cartoon Network 23 Nisan yarışması ödülleri belli oldu. 

- 10 kişiye Paw Patrol oyuncakları

- Bir kişiye laptop bilgisayar

- Bir kişiye oyun konsolu

- Bir kişiye trambolin


 

CARTOON NETWORK HAKKINDA

Cartoon Network, Amerika Birleşik Devletleri merkezli bir televizyon kanalıdır. 1992 yılında kurulmuş ve günümüzde dünya genelinde birçok ülkede yayın yapmaktadır. Kanal, çocuklar ve gençler için animasyon ve çizgi film programları yayınlamaktadır.

Cartoon Network, yıllar içinde birçok popüler çizgi film ve animasyon serisi yayınlamıştır. Bunlardan bazıları Adventure Time, Ben 10, The Powerpuff Girls, Teen Titans Go!, Steven Universe, Regular Show ve Gumball'dur.

Kanal, ayrıca çocukların ve gençlerin eğlenceli vakit geçirebileceği birçok dijital platform sunmaktadır. Bu platformlar arasında web sitesi, mobil uygulamalar ve oyun siteleri bulunmaktadır.

Cartoon Network, çocukların gelişimine katkıda bulunmak amacıyla birçok sosyal sorumluluk projesi de yürütmektedir. Bu projeler arasında çocukların sağlığı, eğitimi ve refahıyla ilgili çalışmalar bulunmaktadır.

Yorumlar

Great Great