Çanakkale'de gasp iddiası

- Parti verip alkol aldıkları evde arkadaşlarının paralarını ve cep telefonlarını gasbettiği iddia edilen 6 Afgan, kaçmaya çılışırken yakalandı

Google Haberlere Abone ol
Çanakkale'de gasp iddiası

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale'de bir evde parti verdikten sonra arkadaşlarının paralarını ve cep telefonlarını gasbedip İstanbul'a kaçmaya çalıştığı iddia edilen Afganistan uyruklu 6 şüpheli polis ekiplerince yakalandı.

Alınan bilgiye göre, İsmetpaşa Mahallesi Setboyu Caddesi'ndeki bir evde toplanan Afganistan uyruklu E.N. (20), . (20), M.V. (19), C.N. (20), M.A. (19) ve M.K. (20) burada parti verip eğlendi.

Şüphelilerin alkol alarak, arkadaşları M.N. (20) ve H.V’yi (19) sabaha karşı ellerini ve ayaklarını bağlayıp, üzerlerinde bulunan toplam 5 bin lira ile cep telefonlarını gasbedip kaçtığı iddia edildi.

Kendi imkanlarıyla kurtulmayı başaran iki kişi durumu polise bildirdi. Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri 6 Afgan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Bölgedeki MOBESE kayıtlarının incelenmesinin ardından şüphelilerin İstanbul yönüne gittikleri belirlendi. Ekipler, 6 şüpheliyi Edirne'nin Keşan ilçesinde bir yolcu otobüsünde yakaladı.

Gözaltına alınan şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü.

Yorumlar