Laz Kızı gerçekte kim? Camdaki Kız Hayri'nin sevgilisi ve katili ortaya çıkıyor

Camdaki Kız dizisinde Laz Kızı veya şarkıcı karakterini canlandıran oyuncu kimdir, nerelidir soruları merakla sorulurken, ilerleyen dönemlerde Hayri ile olan ilişkisi şaşırtıyor.

Google Haberlere Abone ol
Camdaki Kız Laz Kızı kim? Hayri'nin sevgilisi

Camdaki Kız Laz Kızı veya Şarkıcı kimdir, kim canlandırıyor soruları merakla soruluyor. Dizide sonradan ortaya çıkan "şarkıcı" Hayri'nin hayatındaki üçüncü kadın oluyor. Daha önce eşini aldatarak Nalan ile aşk yaşamaya başlayan Hayri şimdilerde de Nalan'dan gizli yeni aşklara yelken açmış görünüyor. Ancak işin ilginç yanı Hayri'nin hayatının sonu bu şarkıcı olmasıdır. Peki, Camdaki Kız Laz Kızı kimdir, kim oynuyor?

LAZ KIZI GERÇEKTE KİM?

Camdaki Kız dizisinin bu sezon yeni oyuncuları daha doğrusu karakterleri arasında Türkan ve Laz Kızı bulunuyor. Dizinin merak edilen karakterlerinden Laz Kızı, görüldü. Camdaki Kız'ın 68. bölüm fragmanında ilk kez görülen Laz Kızı'nı Şarkıcı Alya canlandıracak. 

Camdaki Kız Laz Kızı kim Hayri'nin sevgilisi ve katili ortaya çıkıyor
Camdaki Kız Laz Kızı kim Hayri'nin sevgilisi ve katili ortaya çıkıyor

 

Alya Şahinler, 13 Temmuz 1990 tarihinde İstanbul Şişli'de dünyaya geldi. Alya'nın müzikle olan bağı çocukluk yıllarına dayanmaktadır. Mimar Sinan Konservatuar mezunu olan Alya, flüt eğitimi sırasında Avrupa’da ve Türkiye’de dereceler elde etti.

Şarkıcı Alya, Camdaki Kız dizisine 68. bölümde dahil oldu. Gülseren Budayıcıoğlu'nun eserinden ekrana uyarlanan Camdaki Kız'da Hayri'nin Laz Kızı tarafından öldürüleceği biliniyor.

HAYRİ'NİN EŞİ TÜRKAN YANİ HİVDA ZİZAN ALP KİMDİR?

Hivda Zizan Alp 9 Kasım 1993 tarihinde İstanbul'da doğdu. 

Camdaki Kız Türkan kim? Camdaki Kız Türkan'ı kim
Camdaki Kız Türkan kim? Camdaki Kız Türkan'ı kim

 

30 yaşında olan Alp, konservatuar ve tiyatro mezunudur.

 9 Kasım 1993 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Keman Bölümü, ardından Haliç Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur.

Sefirin Kızı dizisindeki "Elvan" karakteriyle gönüllere taht kurmuştu. 

Yöresel şivesi ve profesyonel oyunculuğuyla göz doldurmuştu.

2019 – Sefirin Kızı (Elvan) (TV Dizisi)

2017 – Fi (Ada) (TV Dizisi)

2015 – Mordkommision İstanbul (TV Dizisi)

2014 – Yeşil Deniz (Arife) (TV Dizisi)

2013 – Kaçak (TV Dizisi)

Alp kimdir? Hivda Zizan Alp nerelidir, kaç yaşında?

Yorumlar