Camdaki Kız araba markaları nelerdir?

Camdaki Kız araba markaları nelerdir, Sedat kullandığı spor araçlar başta olmak üzere lüks araçların hangi ve model oldukları merak ediliyor.

Google Haberlere Abone ol
Camdaki Kız araba markaları nelerdir?

Camdaki Kız araba markaları nelerdir, dizinin başrol oyuncularından veya karakterlerinden Sedat'ın kullandığı spor araçlar başta olmak üzere lüks araçların hangi ve model oldukları merak ediliyor.

Camdaki Kız dizisinin özelliklerinden biri başrol karakterlerinden Sedat'ın zengin çocuğu olmasının yanısıra lüks spor araba merakının öne çıkarılmasıdır. 

Babasının cimriliğinin aksine Sedat hem savurgan hem de lüks düşkünü bir evlattır. 

Savurganlığı birbirine benzer ancak herbiri milyonlarca dolar değerindeki araçlardan koleksiyon yapmasından belli oluyor. 

Babasından gizli yaptığı araba koleksiyonunda birbirinden ünlü otomobil markasının modelleri bulunuyor. 

Camdaki Kız araba markaları nelerdir?
Camdaki Kız araba markaları nelerdir?

 

Camdaki kız dizisi oldukça zengin bir ailenin oğlu ile evlenen fakir yoksul bir kızın öyküsünü anlatıyor. Burcu Biricik Nalan karakterine hayat verirken dizinin başrolünde Feyyaz Şerifoğlu Sedat karakteriyle ekrana gelecek. Camdaki kız dizisinde kullanılan birçok spor otomobil tanıtım fragmanında ve dizinin başladığı ilk bölümlerde izleyicinin dikkatini çekti. Özellikle Porsche marka spor otomobil dizi için özel olarak kiralanırken yine Volkswagen Passat marka araç da dikkatleri çekiyor.

Camdaki Kız araba markaları nelerdir?
Volkswagen Passat 2020

 

Hatta bir spor otomobil galerisi ve içindeki Porsche ve Lamborghini marka spor araçlar özellikle gençler tarafından merak edildi.

Öncelikle dizide aktif olarak kullanılan Volkswagen Passat 2020 model bir araç dikkatleri çekiyor. Dizel otomatik olan araç kendi alanında Türkiye’de en çok satılan model durumunda. 2021 model Volkswagen Passat araçlar yaklaşık olarak 400 bin liradan başlıyor. Camdaki kız dizisinde kullanılan 2020 model Passat otomatik aracın fiyatı ise yaklaşık 450 bin lira.

Ülkemizde sınırlı sayıda bulunan ve sadece çok zenginlerin kullanabildiği fiyatları yaklaşık 2, 3 milyondan başlayan spor araçlarda camdaki kız dizisinde yer alıyor. Daha çok dikkat çekmek ve zengin hayatı ön plana çıkarmak için dizide kullanılan Porsche marka araba ile galeride görülen beyaz Lamborghini aventador model araç ülkemizde yaklaşık 5 milyon lira civarında fiyata satılıyor. Camdaki kız dizisinde aktif olarak kullanılan Porsche marka klasik araba s911 Carrera s 400 yaklaşık 2 milyon liraya satılan bir araç.

Camdaki Kız araba markaları nelerdir?
Porsche marka klasik araba s911 Carrera s 400

 

Camdaki kız dizisinde Volkswagen Porsche ve Lamborghini gibi üst model araçların dizi senaryosu gereği kullanılması hem izleyicilerin dikkatini çekmesi hem de erkek izleyicilere hitap etmesi bakımından oldukça önemli. Camdaki kız dizisine bakan kadın izleyiciler genellikle Camdaki kız dizisinin oyuncu kıyafetleri konumuza ilgi gösterirken erkek izleyiciler daha çok camdaki kız dizisinde oyuncuların kullandığı spor arabalar hakkında arama da bulunuyor.

 

Yorumlar