Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu, Bursa'da

- Müezzinoğlu, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Uğur'un ailesi ile Beştepe'de darbe girişimine engel olmaya çalışırken yaralanan üniversite öğrencisi Kafkas'a ziyarette bulundu

Google Haberlere Abone ol
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu, Bursa'da

BURSA (AA) - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Zeki Uğur'un, Bursa'nın Büyükorhan ilçesindeki ailesini ziyaret etti.

Şehidin ailesinin Piribeyler Mahallesi'ndeki evine gelerek, taziye dileklerini ileten Müezzinoğlu, daha sonra Uğur'un kabri başında dua etti. Müezzinoğlu, daha sonra uğradığı ilçe merkezindeki esnafın sorunlarını dinledi.

Buradan Orhaneli ilçesine geçen Müezzinoğlu, Ankara Beştepe'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine engel olmaya çalışırken helikopterden açılan ateş sonucu vücuduna isabet eden şarapnel parçalarıyla yaralanan 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Abdurrahman Kafkas'ı ziyaret etti.

Müezzinoğlu, 22 yerinden yaralanan gazinin annesi Nazife Kafkas ve babası Akif Kafkas ile bir süre sohbet etti.

- "Erkan, ilçe kapalı bak karışmam"

Bu arada, Harmancık ilçesindeki esnafı da ziyaret eden Müezzinoğlu, CHP İlçe Başkanlığını da ziyaret etmek istedi.

Başkanlık binasının kapalı olması üzerine CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın'ı telefonla arayan Müezzinoğlu, "Erkan, ilçe kapalı bak karışmam. Sonra da diyorsun ki, 'Vatandaş niye CHP'ye oy vermiyor'. Vermez tabii." diye espri yaptı.

Yorumlar