"Çalışana şans verilirse beraberinde başarı gelir"

- Securitas Ülke Başkanı Kösereisoğlu: - "Çalışanlarınıza kendilerini ifade edebilecekleri bir bahçe verirseniz, o zaman inanılmaz üretken olabiliyorlar. Yaratıcı olma şansı verilirse, beraberinde başarı da gelir"

Google Haberlere Abone ol
"Çalışana şans verilirse beraberinde başarı gelir"

İSTANBUL (AA) - Securitas Ülke Başkanı Murat Kösereisoğlu, "Çalışanlarınıza kendilerini ifade edebilecekleri bir bahçe verirseniz, o zaman inanılmaz üretken olabiliyorlar. Yaratıcı olma şansı verilirse, beraberinde başarı da gelir" ifadelerini kullandı.

Şirket açıklamasına göre, Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) tarafından düzenlenen 17. İnsan Yönetimi Kongresi'nde konuşan Kösereisoğlu, şirketlerin çizdikleri yol haritasında insanın en önemli kaynak olduğuna dikkati çekti.

Önceliğin her zaman bilgi, teknoloji ve insan olduğunu, ancak bilgi ve teknolojinin de insana dayandığını dile getiren Kösereisoğlu, şunları kaydetti:

"Sadece insanlar şirkete bağımlı değil, şirketler de insana bağımlı. Dolayısıyla bu kaynak doğru kullanılmalı. İnsan kaynağı en önemli sermaye. Pazarı ve parayı bulan, süreci yöneten her zaman insan. Çalışanlarınıza kendilerini ifade edebilecekleri bir bahçe verirseniz, o zaman inanılmaz üretken olabiliyorlar. Çalışanlara yaratıcı olma şansı verilirse, beraberinde başarı da gelir.

Biz Securitas olarak çalışanlarımıza bir bahçeleri olduğunu göstermek için özel bir platform oluşturduk; Securitas Bilgi Platformu. Bu platformda iş süreçlerini geliştirebileceklerini görünce daha hızlı ilerlemeye başladılar. Gelişmelerden çok memnunuz."

Performansın her zaman sayısal verilere dayandırılmaması gerektiğine işaret eden Kösereisoğlu, "Biz de performans ve sayısal verilere bakıyoruz ama içten gelen hislerimizi de devreye sokuyoruz" ifadesini kullandı.

Yorumlar