Çağrı Telkıvıran kimdir? Çağrı Telkıvıran Defne Samyeli sevgili mi?

Çağrı Telkıvıran'ın kim ve nereli olduğu soruları Defne Samyeli ile sevgili oldukları iddialarının üzerine yoğun bir şekilde sorulmaya başladı.

Google Haberlere Abone ol
Çağrı Telkıvıran kimdir? Çağrı Telkıvıran Defne?

Çağrı Telkıvıran kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor, kaç yaşında soruları magazin dünyasının en son popüler soruları oldu.

Defne Samyeli ile sevgili oldukları ileri sürülen Telkıvıran'la ilgili meraklı sorular cevap arıyor. Hal böyle olunca da magazin hayranları soruyor:

ÇAĞRI TELKIVIRAN KİMDİR?

Magazin basınında yer alan haberlere göre, Çağrı Telkıvıran aranjördür. 

Aralarında Oğuzhan Koç, Berkay, Bengü, Ebru Yaşar, Zeynep Bastık, Murat Dalkılıç ünlü isimlerin de olduğu birçok kişiyle çalışıyor.

Çağrı Telkıvıran daha önce Aslı Bekiroğlu ve Biran Damla Yılmaz ile aşk yaşamıştı.

Defne Samyeli, geçtiğimiz haftalarda aşk yaşadığı iddiasını yalanladığı müzisyen Çağrı Telkıvıran ile sosyal medya hesabından romantik bir karesini yayınlayarak aşkını ilan etti. 2019 yılında Cem Yılmaz ile ilişkisini noktalayan Defne Samyeli, geçtiğimiz haftalara müzisyen Çağrı Telkıvıran ile görüntülenmiş ancak aşk iddiasını yalanlamıştı. Bir süredir göz önünde görünmeyen çift, dün aşklarını ilan etti.

Çağrı Telkıvıran kimdir? Defne Samyeli'nin sevgilisi Çağrı Telkıvıran'ın mesleği ne, kaç yaşında? Çağrı Telkıvıran kaç yaşında, nereli?

Uzun süredir yalnız olan Samyeli, gönlünü kendinden yaşça küçük bir çok ünlü sanatçının beste, söz ve aranjörlüğünü üstlenen Çağrı Telkıvıran'a kaptırdı. Dün bir düğüne katılan oyuncu ve şarkıcı Samyeli ile Telkıvıran, Instagram hesaplarından romantik bir karelerini paylaşarak herhangi bir not düşmedi. İkilinin paylaşımını gören hayranları ise "Aşklarını ilan ettiler" yorumunu yaptı.

AŞK İDDİASINI YALANLAMIŞTI

Defne Samyeli ve Çağrı Telkıvıran, mart ayında bir mekandan birlikte çıkarak aynı araçla uzaklaşmıştı. Basın mensuplarının "Aşk mı yaşıyorsunuz?" sorularını yanıtsız bırakan Defne Samyeli, günler sonra yaptığı açıklamada aşk iddiasını yalanlayarak "Çağrı benim arkadaşım. Stüdyoda iş yapıyoruz. Sanki çok gizemli bir şey varmış, yakalanıyormuşuz gibi lanse edilmesinden rahatsızlık duyuyorum. Çünkü böyle bir şey zaten yok. Saklanılan bir durum da yok. Birlikte şarkı yapıyoruz" demişti.

DEFNE SAMYELİ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Defne Samyeli, 1 Temmuz 1972'de İstanbul'da doğdu. Türk televizyon sunucusu, oyuncu ve manken olarak tanındı. Kariyerine 1990'lı yılların başında mankenlik yaparak adım attı ve güzellik yarışmalarına katıldı.

1992 yılında "Avon Güzellik Kraliçesi" seçilmesiyle popülerlik kazanan Samyeli, ardından televizyon dünyasına adım attı. İlk kez 1993 yılında "Sabah Sabah" adlı programı sunarak televizyonculuk kariyerine başladı. Bu programda gösterdiği başarıyla dikkat çekti ve daha sonra çeşitli televizyon programlarına katıldı.

1997 yılında "Deli Yürek" adlı televizyon dizisinde rol alarak oyunculuk kariyerine adım atan Samyeli, bu diziyle geniş bir izleyici kitlesi kazandı. Ardından birçok televizyon dizisinde ve sinema filminde yer aldı.

Samyeli, televizyonculuk ve oyunculuk kariyerinin yanı sıra sosyal sorumluluk projeleriyle de ön plana çıktı. Birçok hayır kurumuna destek veren Samyeli, özellikle çocuk hakları konusunda aktif olarak çalıştı.

Kişisel hayatıyla da medyanın ilgisini çeken amyeli, evlilikleri ve aşk ilişkileriyle gündeme geldi. İlk evliliğini 1996 yılında iş adamı Cem Yılmaz ile yaptı, ancak bu evlilikleri kısa süre sonra sona erdi. Daha sonra İtalyan iş adamı Lucio Stanca ile evlendi, fakat bu evlilikten de ayrıldı. Samyeli'nin biri kız, biri erkek olmak üzere iki çocuğu bulunuyor.

Samyeli, Türkiye'de televizyonculuk ve oyunculuk kariyeriyle tanınan başarılı bir isim oldu. Hem profesyonel çalışmalarıyla hem de sosyal sorumluluk projeleriyle dikkat çeken Samyeli, Türk televizyon dünyasında sevilen bir isim olarak yerini aldı.

Yorumlar