Çağla Atlı kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi?

Çağla Atlı'nın kim ve nereli oludğu soruları bu aralar Sözcü TV sunucularını görenler tarafından merakla soruluyor. Çağla Atlı kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi? İzleyicilerin merak ettiği konular arasında yer aldı. İşte Atlı hakkında merak edilenler.

Google Haberlere Abone ol
Çağla Atlı kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi?

Çağla Atlı kimdir, nerelidir, kaç yaşında, daha önce hangi kanalda çalıştı soruları Sözcü TV seyircisi tarafından merakla soruluyor. Sözcü Tv'de yayınlanan 'Sabah Şerifleri' programının sunucusu Çağla Atlı kimdir, izleycilerde merak uyandırdı. Güzel sunucu Sözcü Tv ekranlarında Sabah Şerifleri programı ile izleyicinin karşısına çıktı. Peki, Çağla Atlı kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi? İşte detaylar.

ÇAĞLA ATLI KİMDİR?

Çağla Atlı, haber spikeri gazetecidir. Aynı zamanda sunuculuk yapmaktadır. Giresun Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı Bölümü mezunudur.

Çağla Atlı kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi
Çağla Atlı kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi

 

En son TV 100'de program sunuculuğu yapıyordu anccak 1 Mart 2023 tarihi itibariyle yeni yayın hayatına giren Sözcü ekranlarında Murat Muratoğlu ile birlikte Sabah Şerifleri adlı programda yeni görevine başladı.

ÇĞLA ATLI EVLİ Mİ?

Çorum'lu olan tecrübeli sunucu, 11 Ağustos 2018 tarihinde Tahsin Güner ile evlenmiştir.

Çağla Atlı’nın sosyal medya hesapları şu şekildedir:

instagram hesabı: @cagla_atlli
Twitter hesabı: @cagla_atli’dir.

ÇAĞLA ATLI NERELİ?

Çağla Atlı baba tarafından Çorum Alacalı'dır. Güzel spiker aslen Çorum'ludur.

ÇAĞLA ATLI EĞİTİM HAYATI

Çağla Atlı üniversite eğitimini Giresun Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümünde tamamlamıştır. Daha sonra Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünü bitirmiştir.

Çağla Atlı meslek kariyerine Kanal A’da başlamıştır. Bu kanalda; İşte Haber ve haber bülteni programlarını sundu. Daha sonra, Kanal 24’de geçiş yaptı. Çağla Atlı, 2019 yılında itibaren de TV 100 kanalında haber spikeri ve sunucusu olarak görev yapmaktadır. Şimdilerde Sözcü Tv'de çalışmaktadır.

Yorumlar