Çağatay Ulusoy'dan Şeyma Subaşı açıklaması

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın boşanmasının ardından, sosyal medyada hızla yayılan Şeyma Subaşı'nın Çağatay Ulusoy ile birlikte olduğu iddialarına Çağatay Ulusoy cevap verdi.

Google Haberlere Abone ol
Çağatay Ulusoy'dan Şeyma Subaşı açıklaması

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın dün boşanmalarının ardından sosyal medyada hızla yayılan Şeyma Subaşı ve Çağatay Ulusoy'un birlikteliği iddialarına oyuncu Çağatay Ulusoy'dan cevap geldi.

İddiaların çirkin ve asılsız olduğunu belirten Ulusoy resmi twitter hesabından, "Hem Acun Abi hem de Şeyma arkadaşlarımdır. Birkaç gündür devam eden çirkin, yakışıksız, asılsız ve anlamsız iftiraların son bulmasını dilerim" dedi.

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın boşanmalarının perde arkasın da ne yaşanıldığı merak konusu olmuştu. Şeyma Subaşı'nın Acun Ilıcalı'yı Çağatay Ulusoy'la aldattığı düşünülmekteydi. 

Çağatay ulusoy sol göğsünün üzerine 'ama karanlık olmadan yıldızları asla göremeyiz' yazdırmıştı. Üzerinden çok geçmeden Şeyma Subaşı da kendi sosyal hesabından aynı söz paylaştı. Bu nedenle bir çok insanın aklında boşanmalarının ardında ihanet mi yatıyor sorusunu getirdi. 

Çağatay Ulusoy sessizliği bozdu ve iddalara sosyal medya hesabından cevap verdi;

'Hem Acun Abi hem de Şeyma arkadaşlarımdır. Birkaç gündür devam eden çirkin, yakışıksız,asılsız ve anlamsız iftiraların son bulmasını dilerim.'

Şeyma Subaşı da yalanladı

Dün eşi Acun Ilıcalı'dan tek celsede boşanan Şeyma Subaşı'nın adı oyuncu Çağatay Ulusoy ile anılmıştı. İddialar karşısında sessizliğini bozan Subaşı; ‘iddialar çok çirkin' dedi.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Şeyma Subaşı şunları yazdı: Çağatay Ulusoy’la olan arkadaşlığım yakın çevrem tarafından gayet iyi bilinir, bu arkadaşlığın başka taraflara çekilme çabası son derece çirkin!

Yorumlar