Çağatay Ulusoy Berrak Tüzünataç sevgili mi?

Çağatay Ulusoy ile Berrak Tüzünataç'ın aynı dizide sahne almalarıyla birlikte bazı dedikodular da yayılmaya başladı. İkilinin dizi sahnesindeki görüntülerini görenler, "ikili sevgili mi" sorusunu sormadan edemiyor.

Google Haberlere Abone ol
Çağatay Ulusoy Berrak Tüzünataç sevgili mi?

Çağatay Ulusoy ve Berrak Tüzünataç'ın başrollerini paylaştığı Netflix dizisi Terzi'nin ikinci sezonu dün yayınlandı. İkinci sezon, eski sevgililerin ateşli sahneleriyle dikkat çekti. Dizinin Cemre rolünü üstlenen Berrak Tüzünataç'ın performansı da büyük ilgi gördü.

ÇAĞATAY ULUSOY BERRAK TÜZÜNATAÇ SEVGİLİ Mİ?

Çağatay ile Berrak sadece dizide rol arkadaşlarıdır. İkilinin sevgili olduğu iddiası doğru değildir. Terzi, ünlü bir moda tasarımcısının hayatını konu alıyor ve yeni bölümleriyle izleyicileri ekrana bağlamaya devam ediyor. Netflix'in popüler dizisi Terzi'nin yeni sezonu, izleyiciler arasında büyük bir heyecan yaratmış durumda.

İlk bölümü 2 Mayıs 2023 tarihinde yayınlanan dizi, Peyami'nin hayatını ve çevresindeki insanların yaşamlarını konu alıyor. Dizi, izleyicileri sürükleyici hikayesi ve etkileyici oyunculuklarıyla büyülemeye devam ediyor.

ÇAĞATAY ULUSOY KİMDİR?

Şimdilerde Netflix'te yeni bir dizinin boşrol karakterini canlandıran Çağatay Ulusoy, 23 Eylül 1990, İstanbul'da doğdu.

2010 yılında Best Model of Turkey birincisi oldu. 2011 yılında yapılan Best Model yarışmasında Türkiye'yi temsil etti. İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri bölümünde eğitim gördü ve aynı zamanda Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri almaya başladı.

Ayrıca oyuncu Vahide Perçin ve Altan Gördüm'ün sahibi olduğu sanat okulunda oyunculuk dersi almış, oyunculuk kariyerine Show TV'de 2011'de yayınlanmaya başlanmış olan "Adını Feriha Koydum" adlı dizideki Emir Sarrafoğlu karakteri ile adım atmıştır.

Diziye devam ederken 2011 yılında "Anadolu Kartalları" filminde de başrol oynadı.Filmde Üsteğmen Ahmet Onur karakterini canlandırdı ve bu rolüyle de büyük beğeni topladı.

Ulusoy, Star TV'de yayınlanan "Medcezir" adlı TV dizide "Yaman Koper" karakteri ile başrol oynadı.

Yıldırım Türker’in senaryosunu yazdığı ve 25 Aralık’ta vizyona giren olan “Delibal” adlı sinema filminde “Barış” karakteri ile başrolü oynadı.

Çağatay Ulusoy ayrıca ilk reklam filmini Türkiye piyasasında aktif satışına devam eden bir Jean firmasında gerçekleştirdi ve 2016 yılı itibariyle o markanın yüzü oldu.

Çağatay Ulusoy, 19 Eylül 2016 tarihinde yayın hayatına başlayan 'İçerde' adlı dizinin başrolünü canlandırmaktadır.

BERRAK TÜZÜNATAÇ KİMDİR?

Birsen Berrak Tüzünataç (2 Kasım 1984, Yalova), Türk sinema ve dizi oyuncusudur.

Liseyi Koç Özel Lisesinde okudu, daha sonra İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun oldu.

Üniversitede okurken CNN Türk'te staj yaptı. Yeni yüzler arayan Elele dergisinde model olarak yer alarak kariyerine başladı. Daha sonra Number 1 TV'de haber sunarak ekranlara adım attı. 

BKM'nin workshop programına katıldıktan sonra Yılmaz Erdoğan'ın Organize İşler filmindeki ufak rolüyle de sinemaya adım attı. Aynı yıl, Kanal D'de yayımlanan Ödünç Hayat'ta rol aldı. Elveda Rumeli adlı televizyon dizisinde Vahide karakterini canlandırdı ve 73. bölümde karakterin öldürülmesiyle diziye veda etti. 

Ezel dizisinde Bade rolünde oynadı. 2009-2010 yılları arasında Show TV'de yayımlanan Bu Kalp Seni Unutur mu? dizisinde Yıldız karakterini canlandırdı. 2020 yılında Biz Böyleyiz filminin hikâyesini yazdı ve başrollerinden birini oynadı.

Yorumlar