Buz lazer epilasyon nedir, nasıl uygulanır?

İstenmeyen tüylerden kurtulmanın kalıcı yöntemi olarak bilinen lazer operasyon kadınlar tarafından çok tercih ediliyor. Son zamanların trendi ise buza lazer epilasyon. Peki buz lazer operasyon yaptıranların yorumları nasıl? İşte buz lazer epilasyonla ilgili detaylar

Google Haberlere Abone ol
Buz lazer epilasyon nedir, nasıl uygulanır?

İstenmeyen tüylerden kalıcı olarak kurtulma isteyen kadınların en çok tercih ettiği yöntemlerin başında lazer epilasyon geliyor. Son zamanlarda pek çok çeşidi ile karşılaştığımız epilasyon işleminin şu sıralar en trendi buz lazer epilasyon. Bu lazer operasyon nedir, işe yarıyor mu, buz lazer epilasyon yaptıranların yorumları nasıl, kalıcı mı gibi soruların cevabını sizler için derledik.

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için uygulanan buz lazer epilasyon direk kıl köklerini hedef alır ve kesin çözüm vaad eder. Buz lazer epilasyonu normal epilasyondan ayıran en önemli özellik direk tek bir kökü değil geniş bir yüzeyi hedef almasıdır. Tek epilasyon atışı ile birden fazla kökü aynı anda etkisiz hale getirir ve kalıcı çözüm üretir. Ayrıca normal operasyondan farklı olarak geniş yüzeye uygulanmasından dolayı daha kısa sürede biter. Buz lazer epilasyon için uygulama süresi yaklaşık olarak 40 dakikadır. Buz lazer epilasyon ile toplam 6 seans gibi bir sürede istenmeyen tüylerden kalıcı olarak kurtulmak mümkün. İşte çok merak edilen buz lazer epilasyon yaptıranların yorumları ve merak edilenler.

buz lazer epilasyon yaptıranların yorumları
buz lazer epilasyon yaptıranların yorumları

 

Buz lazer epilasyonun tercih edilmesinin en önemli sebeplerinden biri de diğer epilasyona oranla daha az acı verici olmasıdır. Adından da anlaşılacağı gibi soğuk hava verilerek soğutma işlemi yapılır ve acı duyma hissi düşürülür. 

BUZ LAZER EPİLASYON YÜZE UYGULANIR MI?

Yüz bölgesindeki istenmeyen ince tüylerden kurtulmanın en etkili yollarından biri buz lazer epilasyondur. Yüz bölgesindeki tüyler daha derin köklere sahiptir bu nedenle daha inatçıdırlar. Ancak buz lazer epilasyon sayesinde acısız bir şekilde bu tüylerden kalıcı olarak kurtulmak mümkündür.

BUZ LAZER EPİLASYON KALICI MIDIR?

Buz lazer epilasyon diğer epilasyon cihazlarının görmediği ince tüyleri bile görerek köklerine atış yapma kapasitesine sahiptir bu nedenle ince tüylerde bile başarılı ve kalıcı sonuçlar verir. Vücutta istenmeyen tüylerin bulunduğu ve uygulama yapılan her bölgede kalıcı çözüm sunar.

HERKES BUZ LAZER EPİLASYON YAPTIRABİLİR Mİ?

16 yaşın üzerinde ve kıl gelişimi tamamlanmış olan herkes buz lazer epilasyon yaptırabilir.

KESİN ÇÖZÜM İÇİN KAÇ SEANS GEREKİR?

Buz lazer epilasyon 5-6 senas gibi kısa bir sürede kesin çözüm sunmaktadır.

BUZ LAZER EPİLASYON YAPTIRANLARIN YORUMLARI

Etkili ve kesin çözüm sunduğu söylenen buz lazer yaptıranalrın yorumları şu şekilde:

ütüleme epilasyon dediğimiz diode lazer'in en yeni versiyonu. soprano ice adlı cihaz ila yapılan bu işlem en yeni,en hızlı ve en acısız lazer tekniği olarak bilinmekte. tüy köklerini diğer cihazlardan daha çabuk körelttiği ve seans sayısını düşürdüğü iddaa edilmekte. diode yaptığrdığım lazer merkezinde son seansımda soprano ice'a denk gelmiştim. gerçekten de diode'a oranla hiç acı yoktu diyebilirim. maalesef son iki seansımda makineyi değiştirdiler, tüyleri bitirir mi bitirmez mi yorum yapamayacağım ama acısız olduğu kesin.

 

bıyık bölgem için gitmeye başladığım lazer. tüm vücuda da gitmeyi düşünüyorum. vücudun diğer yerlerini bilemeyeceğim de bıyık bölgesine 3 defa gittim 3 ünde de yapılırken resmen acıdan gözümde şimşekler çaktı.

 

normal lazerden daha güzel olduğunu düşünüyorum.ben koltuk altım için lazere gittim,gayet memnunum ama buz lazerin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum çünkü acısız ve daha etkili olduğu söyleniyo,ayrıca bıyık ve kaş gibi bölgeler için normal lazer yaptırdığınızda renk açılması gibi problemler olabiliyo,buz lazerde bunlar da yokmuş.daha pratik yani.fiyat konusunda bir bilgim yok,bir seansı daha pahalıdır normal lazerden ama zaten lazere göre daha az seansa gidiyosunuz.bu yöntemi deneyeceğim çok merak ediyorum :)

 

acısı diger lazar tiplerine gire daha az oldugu iddaa edilen lazer işlemi. yaptirmayi düşünüyorum ama acı esigim o kadar dusuk ki bilemiyorum katlanabilir miyim. istanbulda lazer merkezi deneyimleyen perfirmasi ve fiyati hakkinda bilgi verebilecek susluleri mesaj kutuma bekliyorum opt

 

 

 

Yorumlar