Büyükşehir tarım ve hayvancılığı desteklemeye devam ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından yürütülen eğitim yayım programları aralıksız şekilde sürdürülüyor.Kurulduğu günden bu yana tarım ve hayvancılık alanında verimin artırılması için...

Google Haberlere Abone ol
Büyükşehir tarım ve hayvancılığı desteklemeye devam ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından yürütülen eğitim yayım programları aralıksız şekilde sürdürülüyor.

Kurulduğu günden bu yana tarım ve hayvancılık alanında verimin artırılması için desteklerini sürdüren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, kırsal mahallelerde tarım ve hayvancılık ile ilgili eğitimler vermeye devam ediyor. Bu kapsamda, Hayrabolu ilçesi Soylu Mahallesi’nde buğdayda gübreleme konusunda yapılan eğitim çalışmasına üreticiler ve kırsal mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi.

Eğitim Yayım Programları 14 Kasım 2017’de Hayrabolu Lahana Mahallesi’nde, buğdayda gübreleme, yine aynı tarihte Süleymanpaşa ilçesi Kınıklar Mahallesi’nde yem bitkilerinde üretim teknikleri, 15 Kasım 2017 tarihinde Malkara ilçesi Alaybey Mahallesi’nde buğdayda ve ayçiçeğinde yabancı ot, 16. Kasım 2017’de ise Şarköy ilçesi Yeniköy Mahallesinde kooperatifçilik konularında ilgili mahallelerin köy kahvelerinde gece eğitimleri verileceği kaydedildi.

Yorumlar