Büyükşehir Belediyesi Ankarasporlu hentbolcular tura inanıyor

- Takım kaptanı Taner Günay: "Taraftarımız önünde turu geçmek bizim için ayrı bir duygu olacaktır"

Google Haberlere Abone ol
Büyükşehir Belediyesi Ankarasporlu hentbolcular tura inanıyor


ANKARA (AA) - Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor Erkek Hentbol Takımı, Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası'nda turu geçeceğine inanıyor.

Kupanın 1. turunda yarın Hırvatistan'ın GRK Varazdin 1930 takımıyla karşılaşacak başkent ekibinin takım kaptanı ve kalecisi Taner Günay, maçın öneminin farkında olduklarını ifade etti.

Taner, AA muhabirine yaptığı açıklamada, güzel bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, turu geçmek istediklerini vurguladı.

Rakiplerinin, hentbolun ekol ülkelerinden Hırvat ekibi olduğunu hatırlatan Taner, şunları söyledi:

"Rakibimiz her ne kadar genç bir takım da olsa oynayacağımız iki maç çok önemli. Bu durumun farkındayız. Geçen hafta bir hazırlık turnuvası oynadık. Takıma yeni katılan arkadaşlarımızla uyumu sağladık ve kendimizi gördük. İki maçın da sahamızda olması bizim için büyük avantaj. Taraftarımız önünde turu geçmek bizim için ayrı bir duygu olacaktır. Maça çıkıp elimizden geleni yapacağız ve inşallah yolumuza devam edeceğiz."

Takımın sağ oyun kurucusu Cemal Kütahya ise turu geçebilecek güçte olduklarını bildirdi.

Hırvat ekibinin güçlü bir takım olduğuna dikkati çeken Cemal, "Rakip genç ancak biz de tecrübeli bir takımız. Turu geçme şansımızın yüzde 50 olduğunu düşünüyorum. Ev sahibi olduğumuz için bir adım öndeyiz. Taraftarın da desteğiyle bu turu geçeceğimize inanıyorum." değerlendirmesini yaptı.

Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor'un genç hentbolcusu Mücahit Özalp da maça konsantre olduklarını belirterek, "Turu geçeceğimize inanıyorum. Çünkü biz çok tecrübeli bir takımız." diye konuştu.

Yorumlar