Büyükelçi Sinirlioğlu ve Başkonsolos Yalçın'a AA 2016 Yıllığı

NEW YORK (AA) - Türkiye'nin Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Feridun Sinirlioğlu ve New York Başkonsolosu Ertan Yalçın'a AA 2016 Yıllığı takdim...

Google Haberlere Abone ol
Büyükelçi Sinirlioğlu ve Başkonsolos Yalçın'a AA 2016 Yıllığı

NEW YORK (AA) - Türkiye'nin Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Feridun Sinirlioğlu ve New York Başkonsolosu Ertan Yalçın'a AA 2016 Yıllığı takdim edildi.

AA Amerika Bölge Editörü Ertuğrul Cingil, Büyükelçi Sinirlioğlu ve Başkonsolos Yalçın'ı makamlarında ziyaret ederek, Ajans'ın 2016 yılındaki fotoğraf ve haber arşivinden hazırladığı yıllığı sundu.

Sinirlioğlu, AA'ya teşekkür ederek, bu önemli çalışmanın tarihe hizmet ettiğini söyledi.

Ajans'ın her alanda hızlı adımlarla ilerlediğini ifade eden Sinirlioğlu, AA'nın uluslararası alanda Türkiye'nin sesini dünyaya, dünyanın sesini Türkiye'de duyurma görevini iyi bir şekilde yerine getirdiğini belirtti.

Sinirlioğlu, AA'nın her yıl düzenlediği uluslararası haber fotoğrafı yarışması "Istanbul Photo Awards"un da oldukça başarılı olduğunu ve giderek daha fazla ilgi çektiğini sözlerine ekledi.

New York Başkonsolosu Yalçın ise 2016'nın Türkiye için farklı bir yıl olduğunu ve geçen sene önemli gelişmelerin yaşandığını hatırlatarak, kronolojik bir çalışma ve fotoğraflarla hazırlanan bu yıllığı almaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Yorumlar