Büyük Zafer için pedal çevirdiler

- Gaziantep Şahinbey Belediyesince, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'ndan Şahinbey Anıtı'na bisiklet turu düzenlendi

Google Haberlere Abone ol
Büyük Zafer için pedal çevirdiler

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından Büyük Zafer'in 96. yıl kutlamaları kapsamında, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'ndan Şahinbey Anıtı'na bisiklet turu düzenlendi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun da yer aldığı etkinlikte, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda bir araya gelen vatandaşlar, bisikletle Şahinbey Anıtı'na hareket etti.

Etkinlik kapsamında bisikleti olmayan vatandaşlara belediye tarafından bisiklet verilirken, tura katılan herkese Türk bayraklı tişört hediye edildi.

Şahinbey Anıtı'na kadar pedal çeviren vatandaşlar şehitler için dua etti.

Tahmazoğlu, kutlama mesajında, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı için bir araya geldiklerini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"96 yıldır milletçe aynı heyecanı duymanın gururunu yaşıyoruz. Bu güzel günleri yaşamamız için büyük emek veren başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Buradaki amacımız, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı daha iyi duyurmak için farkındalık oluşturmak ve sporu geliştirmek. Gençlerimizi spora teşvik etmek için bugüne kadar 5 bin bisiklet dağıttık ve dağıtmaya devam edeceğiz."

Yorumlar