"Bütün mesele 34 ülkenin Türkiye'ye gelip oyunlara katılmalarıydı"

- Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, EYOF 2017'de Rusya'ya 42-0 yenilen Erkekler Buz Hokeyi Milli Takımını ziyaret etti - Azizoğlu: "Sosyal medyaya bakmayın. Bütün mesele 34 ülkenin Türkiye'ye gelip oyunlara katılmalarıydı"

Google Haberlere Abone ol
"Bütün mesele 34 ülkenin Türkiye'ye gelip oyunlara katılmalarıydı"

ERZURUM (AA) - Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, 2017 Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali'nde (EYOF 2017), Rusya'ya 42-0 yenilen Erkekler Buz Hokeyi Milli Takımı'nı ziyaret etti.

Vali Azizoğlu, Buz Hokeyi Milli Takımı'nın Rusya karşısında aldığı farklı yenilgi ve sonrasında sosyal medyada yapılan paylaşımlar sebebiyle millilere Buz Hokeyi Arena'da moral ziyareti gerçekleştirdi.

Sporcular ile sohbet eden Azizoğlu, milli buz hokeycilere "Bundan sonra daha iyi oynarsınız, dereceye de girersiniz, birinci de olursunuz." şeklinde hitap ederek, şöyle devam etti:

"Üzülmenize değecek bir şey yok, onları dert etmeyin, sakın üzülmeyin. Sosyal medyaya bakmayın. Bütün mesele 34 ülkenin Türkiye'ye gelip oyunlara katılmalarıydı. Esas olan buydu, bunu başardık. Biz sizlerle gurur duyuyoruz, tebrik ediyoruz. Hepiniz evinizden, ailenizden uzakta Erzurum'a spor için, olimpiyat için geldiniz. Zor olacak, yavaş yavaş olacak. Dünyanın en iyi takımı ile oynadınız. Ondan da ders aldınız. Gelecekte de bunları kullanacaksınız. Sizleri tebrik ediyorum."

Azizoğlu, sporun önemine işaret ederek, "Önemli olan centilmence karşılaşma yapmanız. Karşılaşmada bir sıkıntı oldu mu? Olmadı. Siz ev sahibisiniz ve kurallarına göre bir karşılaşma yaptınız." şeklinde konuştu.

Vali Azizoğlu, ziyarette sporculara çeşitli kitap ve hediyeler armağan etti.

Yorumlar