Bütçe görüşmelerine damga vuran kare

Meclis'te devam eden bütçe görüşmeleri sırasında MHP'li Semih Yalçın'ın HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'a bakışı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Google Haberlere Abone ol
Bütçe görüşmelerine damga vuran kare

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) bugünlerde yoğun mesai harcıyor. 2020 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi ile 2018 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi TBMM Genel Kurulu'nda görüşülüuyor.

Görüşmelere CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra uzun süredir sağlık sorunları nedeniyle görüşmelere katılmayan MHP lideri Devlet Bahçeli'de katıldı. Bahçeli ile birlikte Genel Kurul'a gelen Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın, görüşmelere ara verildiği sırada HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'a attığı bakış sosyal medyada gündem oldu.

BÜYÜK YANKI UYANDIRDI

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın bütçe görüşmelerine ara verilmesi sırasında salondan ayrılmak üzere olan HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'a attığı bakış sosyal medyanın gündemine oturdu. 

Bütçe görüşmelerine damga vuran kare

"YILIN FOTOĞRAFI BU OLMALI"

MHP'ye yakın sosyal medya hesaplarından ve paylaşım sitelerinde çok sayıda yorum ve beğeni alan fotoğraf karesiyle ilgili "Yılın fotoğrafı bu olmalı" yorumları yapıldı. Öte yandan sosyal medyanın gündemine oturan fotoğrafla ilgili iki partinin de herhangi bir temsilcisi tarafından bir açıklama yapılmadı.

BAHÇELİ HDP'LİLERLE TOKALAŞMIŞTI

Meclis Genel Kurulu'nda 2020 yılı bütçesinin görüşmelerine katılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, HDP Eş Genel Başkanları Sezai Temelli ve Pervin Buldan'la tokalaşmıştı. O ana ait fotoğraf kareleri basına yansımıştı.

Yorumlar