Büşra Pekin'in estetik doktoru kim soruları merakla soruluyor

Büşra Pekin estetik doktoru kim soruları ünlü ismin estetikli halini görüp de gözlerine inanamayanlar tarafından merakla soruluyor. Ameliyat masasına yatarak kendini baştan yaratan Büşra Pekin'in yeni haliyle eski hali arasında hiçbir benzerlik yok.

Google Haberlere Abone ol
Büşra Pekin'in estetikli halini görenler inanmadı

Büşra Pekin estetik doktoru kim sorusu bu aralar cevabı en çok merak edilen soru oldu. "Çok Güzel Hareketler Bunlar" programının ünlü isimlerinden Büşra Pekin'in estekikli halini görenler gözlerine inanamazken, estetik için harcadığı paranın miktarı da ortaya çıktı. 

BKM Mutfak'ın “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı televizyon programındaki 'Havuçlu Anne' rolü ile tanınan Büşra Pekin'in 15 yıl içindeki büyük değişimi gündem oldu. Son dönemde zayıflayan ve saçlarını sarı renge boyatan Pekin bambaşka biri oldu. Ünlü oyuncu Büşra Pekin’in geçirdiği estetik operasyonlar ve ödediği bedel ortaya çıktı.

Büşra Pekin
Büşra Pekin'in eski ve yeni hali

 

Çok Güzel Hareketler Bunlar, Aşağı Yukarı Yemişlililer, Annem Uyurken, Kutsal Damacana, Neşeli Hayat, Mucize, Bayi Toplantısı, Fırıncının Karısı gibi yapımlarda rol alan Büşra Pekin, başrolünde olduğu Dilberay filmi için kısa sürede kilo almış ve yakın zamanda tüm fazla kilolarından kurtulmuştu. Şimdilerde yepyeni bir görünüme kavuşan Büşra Pekin güzelleşmek uğruna ameliyat masasına yattı.

GÜZELLİĞİ İÇİN ÖDEDİĞİ BEDEL ORTAYA ÇIKTI

Pekin’in değişiminin bedelin 315 bin TL'yi buldu. İşte ünlü oyuncunun geçirdiği estetik operasyonlar ve yaptırdığı işlemlere ödediği ücretler...

Burun estetiği - 50 TL

Tiplasti - 35 bin TL

Badem göz estetiği - 70 bin TL

Bişektomi - 45 bin TL

Dudak dolgusu - 6 bin TL

Elmacık dolgusu - 6 bin TL

Jawline dolgusu - 6 bin TL

Çene ucu dolgusu - 6 bin TL

Işık dolgusu - 6 bin TL

Botox - 5 bin TL

Diş implantı - 80 bin TL

Büşra Pekin, estetik doktoru ile ilgili ise ser verip sır vermiyor. Resmen yüz nakli yaptığı şeklinde yorumlara maruz kalan Büşra Pekin'in son halini gören hayranları, eski halinin daha doğal ve güzel olduğunu belirterek tepki gösteriyor. 


 

Yorumlar