Bursluluk sınav sonuçlarını öğrenme linki

Bursluluk sınav sonuçları nasıl, nereden öğrenilir sorusunun cevabı öğrenciler tarafından merakla sorgulanıyor. İşte bursluluk sınav sonuçlarına bakılacak ekran:

Google Haberlere Abone ol
Bursluluk sınav sonuçlarını öğrenme linki

Bursluluk sınav sonuçlarını öğrenme linki öğrenciler tarafından merakla araştırılıyordu. Birçok öğrenci bursluluk sınav sonuçlarına nereden ve nasıl bakabileceğini bilmiyor. Bu nedenle sizler için sonucu öğrenebileceğiniz linki buraya aldık. 

Bursluluk sınavı sonuçları açıklandı. 4 Eylül 2022 tarihinde 6,7,8, hazırlık, 9, 10 ve 11. Sınıflar için düzenlenen İOKBS sınavının ardından "Bursluluk sınavı sonuçları açıklandı mı, bugün saat kaçta açıklanacak?" soruları sonuçların açıklanmasıyla yanıtlarını buldu. İşte, 2022 bursluluk sınav sonuçları sorgulama ekranı...

5, 6, 7, 8, hazırlık sınıfı, 9, 10 ve 11’inci sınıflara yönelik olarak İOKBS, 4 Eylül 2022 tarihinde Türkiye saati ile saat 10.00’da düzenlendi. 120 dakika süren  sınav 12:00'da sona erdi.

Bursluluk sınavı sonuçları 23 Eylül 2022 tarihinde http://www.meb.gov.tr internet adresinden ilan edildi.

Okul müdürlükleri öğrenci velisinin istemesi hâlinde “Sınav Sonuç Belgesi”ni elektronik ortamdan alıp mühür ve imza ile onayladıktan sonra öğrenci velisine veya öğrenciye imza karşılığı verecektir.

BURSLULUK SINAV SONUCU LİNKİ


 

Yorumlar