Bursaspor topbaşı yapıyor

- Yeni sezonun ilk çalışmasını yarın tesislerinde yapacak yeşil-beyazlılar, 1 Temmuz'da Afyonkarahisar'a, 16 Temmuz'da ise Avusturya'ya gidecek

Google Haberlere Abone ol
Bursaspor topbaşı yapıyor

BURSA (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor, 2018-2019 futbol sezonu hazırlıklarına yarın başlayacak.

Yeşil-beyazlılar, Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde yarın toplanarak saat 18.00'de yeni teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde ilk çalışmasını gerçekleştirecek.

Bursaspor, tesislerde yapacağı 3 günlük çalışmanın ardından ilk etap kampı için 1 Temmuz'da Afyonkarahisar'a gidecek.

Afyonkarahisar'da 13 Temmuz'a kadar çalışacak yeşil-beyazlılar, 3 günlük iznin ardından 12 günlük kamp için 16 Temmuz'da Avusturya'ya hareket edecek.

Bursaspor, 3-4 Ağustos'ta TSYD Ankara Şubesi tarafından düzenlenecek turnuvaya da katılacak.

Yeşil-beyazlılarda teknik direktör Samet Aybaba'nın başkentteki turnuvaya kadar takımına 3 ya da 4 hazırlık maçı yaptırmayı planladığı belirtildi.


-Transfer çalışmaları

Bursaspor'da transfer çalışmaları sürüyor.

Yeni sezonda sıkıntılı günler yaşamak istemeyen Bursa temsilcisinde yönetim, teknik direktör Aybaba ve izleme ekibinin yapılacak transferler için ortak bir çalışma yürüttükleri ifade edildi.

Çalışmalar çerçevesinde geçen sezon Kayserispor forması giyen Senegalli orta saha oyuncusu Stephane Badji'nin transferinde sona gelindiği öğrenildi.

Yeşil-beyazlılarda bugün Bursa'ya gelen teknik direktör Aybaba'nın son gelişmelerle ilgili başkan Ali Ay ile bir toplantı yaptığı bildirildi.



Yorumlar