Burger King neden kapalı?

Burger King fast food zincirinin Türkiye'deki mağazaları normalleşme sürecinin başlamasına rağmen hala tedbiri elden bırakmayarak önlem almaya devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Burger King neden kapalı?

Dünyanın en büyük fast food zincirlerinden biri olan Burger King koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan tavsiye kararlarına uyarak şubelerinde uygulamay başladı. Normalleşme süreci başladığı halde Burger King hala tam olarak açılmadı. Peki, Burger King neden kapalı? İşte detayları: 

Hükümetin aldığı kararlarla birlikte Türkiye genelinde normalleşme sürecinin ikinci adımı pazartesi itibariyle hayata geçirildi. Buna göre kafe ve restoranlar hizmet vermeye başladı. Birçok işletme açılarak müşterilerini ağırlamaya başladı. Ancak bazı işletmeler hala tedbiri elden bırakmadan hareket etmeye devam ediyor. Tedbiri elden bırakmayanlardan biri de Burger King oldu.

Normalleşme süreci başladığı halde Burger King'in kapalı olduğunu gören vatandaşlar "Burger King neden kapalı?" diye soruyor. 

Burger King kapalı değil. Sadece paket sevrisi yapmaktadır. Burger King'den sadece paket şeklinde menü alınarak başka yerde yenebiliyor. 

Konuyla ilgili Burger King'den yapılan açıklamada, Çin tecrübesinden yola çıkarak böyle bir yol izlendiği belirtildi. 

Burger King'den yapılan açıklamada şöyle deniliyor:

Türkiye'nin lider burger restoran zinciri olarak, çalışanlarımızın ve misafirlerimizin güvenliği bizim için her şeyden önce geliyor.

Ülke olarak birbirimize kenetlenmemiz gereken bu dönemde misafirlerimizin ve çalışanlarımızın sağlığını korumak en önemli sorumluluğumuz.

Bu doğrultuda İçişleri Bakanlığı tarafından alınan kararları destekliyor, Türkiye çapında hizmet verdiğimiz tüm restoranlarımızı geçici bir süre için oturmaya kapatıyoruz.

Çin operasyonlarımızdan edindiğimiz COVİD-19 ile mücadele tecrübesiyle daha da artırılmış güvenlik ve hijyen prosedürlerini uygulamaya olarak, siz değerli misafirlerimizin kaliteli, lezzetli, güvenli gıdaya erişimini mümkün kılmaya devam ediyoruz.

Bu sorumlulukla, cadde restoranlarımızda devreye aldığımız gel-al uygulaması ve paket serviste sizlere en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz. En yakın zamanda restoranlarımızda buluşmak dileğiyle.

Burger King neden kapalı?
Burger King'den yapılan açıklama

 

Yorumlar