Burcu Esmersoy'un babası kimdir

Burcu Esmersoy'un babası kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır ve hala hayatta mı?

Google Haberlere Abone ol
Burcu Esmersoy'un babası kimdir

Burcu Esmersoy'un babası kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır ve hala hayatta mı? Burcu Esmersoy katıldığı bir programda babasıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Esmersoy, küçükken babasından sık sık dayak yediğini belirterek, "Babam beni banyoda hortumla döverdi" demişti. 

Esmersoy'un bu açıklamaları üzerine Burcu Esmersoy'un babası kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır ve hala hayatta mı? Sorusu önem kazandı. 

Burcu Esmersoy'un babasının adı Timur Esmersoy'dur. 

Timur Esmersoy 72 yaşındadır.

BURCU ESMERSOY NE DEMİŞTİ?

Yıllardır yaşadığı güzel hayatıyla gündeme gelen Burcu Esmersoy; acılarla, eziyet görerek ve sevgiye muhtaç büyütüldüğünü söyledi. 5 yaşındayken babasının başka bir ailesinin olduğunu öğrendiği için anne ve babasının ayrıldığını, bu sebepten de babaannesi ve dedesi ile büyütüldüğünü anlatan Esmersoy, "Annem başka bir evlilik yaptığı için 18 yaşına kadar anneme 'Teyze' demek zorunda kaldım. Üvey babam çok muhteşem bir insandı. Onun hakkını ödeyemem ama annemin hakkını bilmiyorum. Hatta bir gün anneme yanlışlıkla 'Anne' dediğim için tokat yedim" dedi. Esmersoy içinde bulunduğu bu durumu 18 yaşındaki annesinin 'Artık bana anne diyebilirsin' demesiyle sorgulamaya başladığını da sözlerine ekledi.

Esmersoy babası ile olan ilişkisiyle ilgili olarak ise şunları söylemişti: "Bir baba nasıl olması gerekiyor bilmiyorum. Babamın sadece beni yersiz yere azarladığını biliyorum. Babalarıyla ilişkileri çok iyi olan kız arkadaşlarım hayata karşı daha güvenli, hayatlarına giren erkeklerle daha rahat olabildiklerini gördüm. Babayla ilgili sorunları çözemedim. Babamla hiç görüşmüyordum, ablam 'Babam çok hasta istersen bir pişmanlık yaşamamak için görüşelim. Seni görmek istiyor' dedi. Ofisine görüşmeye gittik ve çok soğuk, tanımadığım bir insan ama bir baba. Beni lütfen yargılamayın onun çok hasta ve zor durumda olduğunu gördüğüm zaman içimdeki rahatlamayı ve huzuru anlatamam. Bu güzel bir duygu değil. Babamın ablamla sert bir dille konuşmaya başladığını gördüğümde ben bir şey söylemek istiyorum diyerek 'Şu anda seni bu kadar kötü bir durumda görüyor olmaktan duyduğum mutluluğu sana söylemek istiyorum. Allah'a olan inancımı çok arttırıyor' dedim. Babanla ilgili bir ana git denildiğinde hep evdeki küçük tuvalete kapatılıp hortumla hiç acımadan bana vurduğunu hatırlıyorum. 3-4 yaşındaki bir çocuktum. Çok gereksiz ve sebepsiz buluyorum bunu."

BABASI BURCU ESMERSOY HAKKINDA NE DEMİŞTİ?

Timur Esmersoy, kızının her akşam kendisi için bedduada bulunduğunu belirterek kızının kendisine 'Her akşam dua etmiş beni düşmüş halimle görmek için... Allah belamı vermiş daha da verecekmiş' dedi. Timur Esmersoy beyin kanaması geçirdiği dönemde de kızını aradığını ama kızının kendisiyle ilgilenmediğini söyledi. Baba Esmersoy'un hastanede olduğu zamanda kızına haber veren yakınlarını da Burcu Esmersoy 'Bana ne, bana neden haber veriyorsunuz?' diye terslediğini söyleyen Esmersoy, kızına karşı 'Kızgın değilim kırgınım' dedi.

Timur Esmersoy öz kızının kendisine ettiği hakaretler karşısında üzüntüsünü şöyle anlattı: "Şimdi herşey koptu içimde. En yakınlarıma arkadaşlarıma, ablama, enişteme beni tanıyan herkese vasiyet ettim. O iki kişiyi cenazemde görmek istemiyorum. Benim bu vasiyetimdir. Beni huzur içinde yatırmak istiyorsanız lütfen onlar cenazeme dahi gelmesin. Ekranda şov yapıyor. Babasına hakaret edebilecek beddua edebilecek birisi nasıl başkalarına yardım edebiliyor?"

Timur Esmersoy, başka bir röportajında ise kızı Burcu Esmersoy ile aralarında yaşanlar konusunda "Ben Burcu Esmersoy'un kabul etmediği; hatta nefret ettiği öz babasıyım. Benden nefret etme sebepleri kendi düşüncesidir ve kendisini bağlar. Belki kendince haklı sebepleri vardır ama işlerimin bozulması akabinde eşimden ayrılıp evimi home ofis olarak kullandığım günlerde bana hakaretler yağdırmasını öz babası olan bana 'Allah belanı verdi' demesini hiç affedemiyorum. O'nu medyanın şımarttığı bir kız olarak görüyorum." demişti.

Kızıyla yaşadığı problemin kaynağının mal paylaşımı ve para konusuna dayandığını iddia eden Esmersoy, "Burcu'nun annesinden ayrıldıktan sonra ikinci bir evlilik yaptım. O evliliğimden de çocuklarım oldu. Mallarımı tüm evlatlarıma eşit olarak paylaştırdığım halde Burcu ikinci evliliğimden olan çocuklarıma pay vermemden rahatsızlık duydu. Ben onun hakkından çalıp kimseye pay vermedim. Hepsi benim çocuğum. Hepsine eşit olarak dağıttım.." demişti.

Timur Esmersoy sözlerini tamamlarken, "Ümit ile nişanlandığında; İtalyan Massimo ile evlendiğinde hep yanımdaydı ve bana 'babam' diyordu. Fakat maalesef şu anda benden nefret ediyor..." diyerek acı bir iddiada bulundu.

 

Yorumlar