Burak Derneği'nin bu haftaki konuğu USMED başkanıydı

Uluslararası Sosyal Medya Derneği (USMED), Başkanı Said Ercan, Mukaddes Mekanları Tanıtma ve Kültür Derneği’nin (Burak Derneği) konuğu oldu.

Google Haberlere Abone ol
Burak Derneği'nin bu haftaki konuğu USMED başkanıydı

Sonhaberler.com | Haber Merkezi

Üsküdar Müftülüğü konferans salonunda düzenlenen “Kudüs'le Yaşamak” Bahar Programına Kudüs sevdalıları yoğun ilgi gösterdi.

Burak Derneğinin Kudüs konusunda çok güzel çalışmalar yaptığını belirten USMED Başkanı Said Ercan, her bireyin imkânlar dâhilinde mutlaka Mescid-i Aksa’ya gidip Mukaddes mekânlara sahip çıkması gerektiğini belirtti. Algıların gerçeklerden daha gerçek olduğunu söyleyen Ercan, bugünki programa katılım çok güzeldi, Kudüs’ü konuşmak çok keyifliydi. Burak Derneği zaten Kudüs konusunda yapılmayan çok güzel çalışmalar yapmakta. Ki geçtiğimiz günler yapmış olduğu Şiir, Şehir Kudüs yarışması müthişti, googleda yansımalarını gördük. Herkes aramış bakmış ilgi göstermiş bu yarışmaya. Onun dışında bugün sosyal medyada Kudüs’e ne yapabiliriz, sadede sloganik anlamda değil, Kudüs ile ilgili oraları merak edip bir turist gibi gezmek, ora ile ilgili bilgiler almak, fotoğraflar almak, ora ile ilgili sözler paylaşmak, kendi persfektimizde Kudüs’ü anlatmak ve tanıtmak üzerine konuştuk. Çok güzel bir program oldu emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi. 

Burak Derneği Komisyonu Başkanı Saadet Gelembe ise çok faydalı bir program oldu. USMED Başkanı Said bey gençlere sosyal medya ile ilgili çok güzel bilgiler verdi. Gençler bu bilgileri dikkate alırlarsa daha etkili olabileceklerine inanıyorum. Kudüs her alanda bizleri bekliyor, sosyal medyada da inşallah bu farkındalığı uyandıracağız,  dedi. 
 

Yorumlar