Burak Bilgehan Özpek kimdir?

Burak Bilgehan Özpek'in kim ve nereli olduğu soruları Habertürk izleyen seyircinin bu akşam cevabını merakla araştırdığı soru oldu. Yorumlarıyla dikkat çeken Özpek'in özgeçmişi veya biyografisi hakkında bilinen bilgileri sizler için derledik.

Google Haberlere Abone ol
Burak Bilgehan Özpek kimdir?

Burak Bilgehan Özpek'in tartışma programlarındaki yorumları biyografisini merak edilir hale getirdi. Son olarak Habertürk kanalında Mehmet Akif Ersoy'un sunduğu programa konuk olan Özpek, yaptığı yorumlarla dikkatleri üzerine çekti. TOBB ETÜ Öğretim Üyesi unvanıyla tartışma programına katılan Özpek'in yorumları izleyiciler tarafından dikkatle takip ediliyor. Peki, Burak Bilgehan Özpek kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

BURAK BİLGEHAN ÖZPEK KİMDİR?

Burak Bilgehan Özpek Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun oldu.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mimarlık Tarihi Bölümü’nden yüksek lisans, Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden doktora derecelerini aldı.

Doktora sonrası araştırma projesini King’s College Savunma Çalışmaları Bölümü’nde tamamladı.

2011 senesinden itibaren TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde öğretim üyesi olarak çalışmaktadır.

De Facto devletler, çatışma, demokratikleşme, Türk Dış Politikası ve güncel Ortadoğu politikaları üzerine yaptığı araştırmalar Journal of International Relations and Development, International Journal, Iran and the Caucasus, Turkish Studies, Global Governance, Israel Affairs, Middle East Critique ve All Azimuth gibi dergilerde yer aldı.

2017 senesinde Peace Process Between Turkey and the Kurds: Anatomy of a Failure kitabı Routledge tarafından yayımlandı Burak Bilgehan Özpek, Ortadoğu politikaları ve araştırma yöntemleri üzerine dersler vermektedir.

Doç. Dr. Burak Bilgehan Özpek'in nereli olduğu ve kaç yaşında olduğu bilinmemekte olup, araştırmalarımız devam etmektedir. Siz değerli okuyucularımız. konu hakkında bilgi sahibiyseniz bize yorumlar bölümünden yazabilirsiniz.

Özpek, en son Habertürk kanalında Mehmet Akif Ersoy'un sunduğu programa konuk olarak gündeme dair yorumlarda bulundu.

 

Yorumlar